Tudor Chirilă OUT de la Vocea României! Totul din cauza lui Denis Roabeș. Cum l-a umilit pe solistul de la The Motans. Este fără precedent

23 sept. 2022
Tudor Chirilă OUT de la Vocea României! Totul din cauza lui Denis Roabeș. Cum l-a umilit pe solistul de la The Motans. Este fără precedent

Vocea României fără Tudor Chirilă nu ar mai avea niciun farmec. Dar și Irina Rimes a intrat în emisiune cu mai multă ambiție ca niciodată. În timp ce Smiley stă liniștit pe scaun, cei doi își aruncă des replici caustice. Ambii au fost puși pe pauză de PRO TV, care nu i-au mai inclus în proiectele postului o bună perioadă de timp.

Reveniți în prim plan, aceștia vor să arate că-și merită locul. Doar că Tudor Chirilă va fi OUT de la Vocea României pentru o rundă și asta pentru că unul din ceilalți antrenori îl va bloca. Probabil Denis Roabeș din cauza Irinei Rimes, care în trecut și-a folosit acest avantaj pe Smiley.

Diseară, de la 20:30, pe scena de la Vocea României vor răsuna cele mai înalte note care vor întoarce scaune și-i vor face pe antrenori să se lupte cu toate armele. „O să te rog frumos să-mi repeți chestia asta când o să-ți iau victoria de sub nas”, îi va spune Denis lui Tudor, după ce acesta va menționa că The Motans e posibil să nu ajungă în finală.

Tudor Chirilă îl umilește pe Denis The Motans

Cine va câștiga cele mai strânse bătălii, în fața cărui concurent va sta Irina Rimes în genunchi și cine va fi blocat de către ceilalți antrenori, aflăm în câteva ore.

O concurentă va ridica publicul în picioare, iar preț de secunde întregi tot ce se va auzi vor fi aplauze. Și antrenorii o vor aplauda, la unison, iar Irina Rimes, se va așeza pe jos, în genunchi și va spune: „O fată ca tine este un privilegiu să o avem aici și, în general, în industria din România și mă simt și mai recunoscătoare că ai venit și vreau să-ți mulțumesc și mă închin în fața ta. Te rog din suflet, nu o să-mi iert dacă nu vii în echipa mea”.

Pentru unii dintre cei care vor ajunge să performeze pe scenă, acele minute devin definitorii pentru viitorul lor. „În funcție de cum va decurge prezența mea aici, în emisiune, voi alege ce voi face mai departe. Dacă va fi să fie muzica sau mă voi reprofila”, va spune unul dintre concurenți.

Antrenorii simt presiunea și vor să aibă cele mai bune voci în echipele lor, așa că nu ezită să folosească butonul de blocare împotriva celorlalți. „Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mă simt mult mai nasol decât arăt”, va spune Tudor Chirila care, deși întors, nu poate lupta pentru concurentul aflat de pe scenă. „Alege orice, dar nu Denis sau Irina”, își va încheia discursul Tudor. Dacă i-a fost urmat sau nu sfatul, aflăm de la 20:30, într-o nouă ediție Vocea României.