Umilință istorică pentru Ștefan Bănică! Ce i-a făcut Karina Maisha, fiica de 20 de ani a lui Mihai Gâdea? Radu Ștefan Bănică a primit și el o lovitură cruntă

11 aug. 2022
Umilință istorică pentru Ștefan Bănică! Ce i-a făcut Karina Maisha, fiica de 20 de ani a lui Mihai Gâdea? Radu Ștefan Bănică a primit și el o lovitură cruntă

Ștefan Bănică este foarte mândru de toți cei trei copii ai săi și încearcă să-i sprijine cu tot ce poate, însă fără să le dea totul pe tavă. Radu Ștefan Bănică este primul născut și deja a devenit un nume sonor în showbiz. Datorită asocierii cu tatăl său, el a primit un contract foarte bun de la Antena 1.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost concurent în penultimul sezon al show-ului transformărilor, Te cunosc de undeva. Prezența lui a fost una foarte apreciată și la acel moment, un număr foarte mare de fani ai emisiunii au devenit și fanii lui. Doar că timpul a trecut și Radu Ștefan Bănică a dispărut din prim plan.

Abia acum acesta a reușit să lanseze o piesă și a urcat-o pe contul său de Youtube. Doar că rezultatul este catastrofal. În patru zile, el abia a reușit să strângă 4.000 de vizualizări, în ciuda susținerii pe care a primit-o de la Andreea Marin și de la tatăl său, Ștefan Bănică. Este o adevărată umilință pentru artist.

„Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut ,,secret”… până acum. Prima mea piesă „That part of me” varianta acoustic”, este mesajul transmis de fiul lui Ștefan Bănică Jr. pe contul personal de Instagram.

Fiica lui Mihai Gâdea, peste fiul lui Ștefan Bănică

Chiar dacă nu a atras prea mult atenția publicului cu ea, în mod cert acesta nu va renunța la muzică. Este abia la început și a demonstrat că este foarte talentat, chiar dacă vocea lui nu se ridică la nivelul celei a lui Ștefan Bănică.

Prin comparație, fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, și-a lansat și ea o piesă superbă, scrisă tot de ea, dar a reușit să adune aproape 80.000 de vizualizări, deși nu era cunoscută deloc de publicul larg. Tânără în vârstă de 20 de ani este studentă la o universitate prestigioasă de modă din Florența și deja s-a remarcat și acolo datorită creativității sale.