Umilință maximă pentru Simona Halep! Cu cine a fost înlocuită de Banca Transilvania? La asta chiar nu se aștepta

de:
18 mart. 2023
Umilință maximă pentru Simona Halep! Cu cine a fost înlocuită de Banca Transilvania? La asta chiar nu se aștepta

Simona Halep a început anul 2023 cum nu se putea mai prost. Sportiva a fost suspendată temporar din tenis, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

După acest eveniment, care a stârnit o adevărată revoltă în sportul românesc, unii dintre partenerii sportivei au rămas în continuare alături de ea. Alții în schimb i-au întors spatele. Românii știu prea bine că sportiva avea un contrat și cu Banca Transilvania.

La radio, la televizor, sau în mediul online, am văzut diferite reclame la Banca Transilvania, în care apărea și Simona Halep. De asemenea, după ce s-a aflat de testul pozitiv la controlul antidoping, banca era de partea sportivei.

„Curaj, Simona!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Banca Trasnilvania, imediat după anunțul Simonei Halep cu privire la cazul de dopaj.

Banca Transilvania, o nouă colaborare cu Ianis și Gheorghe Hagi

De atunci a cam trecut timpul, iar pe Simona Halep nu am prea văzut-o în atât de multe reclame. De asemenea, ultimul anunț făcut de Banca Transilvania dă de înțeles că sunt șanse să se fi încheiat colaborarea dintre cele două părți.

În cel mai recent clip video postat de bancă pe pagina oficială de Facebook îi vedem pe Ianis și Gheorghe Hagi, alături de sloganul ”Faci un viitor bun când faci bine ce faci”.  De asemenea, au apărut și alte reclame cu cei doi, apreciate de publicul larg.

Cel mai probabil Ianis și Gheorghe Hagi au semnat cu Banca Transilvania, având în vedere succesul în sport, dar și faptul că numele lor este cunoscut publicului larg.

Și totuși ce se întâmplă cu Simona Halep? Poate spune adio sportiva contractului cu cei de la bancă, sau pur și simplu aceștia și-au extins colaborarea? Nimic nu este clar, iar banca nu a făcut niciun anunț oficial. Rămâne de văzut însă dacă vor exista și clarificări în acest sens, având în vedere situația în care se află sportiva noastră acum.