Cum scapi de stomatolog: Cariile vor deveni amintire

10 oct. 2019
Cum scapi de stomatolog: Cariile vor deveni amintire

Este vestea așteptată de milioane de oameni! S-a aflat cum poți Evita vizitele la medicul stomatolog. Cariile vor deveni doar o amintire urâtă.

Este vorba despre un trataent natural care te va ajuta să scapi de problemele dentare.

Cum scapi de carii

Uleiul de nucă de cocos este soluția. Beneficiile consumului acestuia sunt multiple. Pe lângă ingrijirea parului, pielii, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, digestie si metabolism adecvat, inlaturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, ingrijire dentara si rezistenta oaselor acesta te mai poate ajuta la ceva. Cu ajutorul său poți scăpa de carii.

Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar si proprietatilor sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene.

Calciul este un element important prezent in dinti. Uleiul de cocos faciliteaza absorbtia calciului de catre organism, ajuta in obtinerea unor dinti puternici. Ulei de cocos opreste, de asemenea, si aparitia cariilor dentare.

Uleiul de nuca de cocos previne si contribuie la vindecarea cariilor dentare prin atacarea bacteriilor care le cauzeaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti in cavitatea bucala doua lingurite de ulei de nuca de cocos. Mesteca uleiul sau asteptati pana se topeste si devine lichid.

Cand devine lichid, plimbati-l prin intreaga gura timp de 20 de minute, iar apoi scuipa-l. In cazul in care doriti ca rezultatele sa isi faca rapid prezenta, incearcati acest remediu si in cel mult o luna de zile, cariile dentare cauzate de bacterii vor dispărea.