Vrei să lucrezi la Banca Transilvania? Ce salarii oferă și ce bănci fac parte din top 5 companii care-și plătesc cel mai bine angajații

de:
04 apr. 2023
Vrei să lucrezi la Banca Transilvania? Ce salarii oferă și ce bănci fac parte din top 5 companii care-și plătesc cel mai bine angajații

Banca Transilvania a făcut un anunț extrem de important. Sunt vizați nu doar clienții băncii, ci și cei care își caută un job în sectorul bancar.

Banca Transilvania și-a anunțat participarea la Târgul de Cariere din Cluj Napoca acum ceav timp. Ce înseamnă asta? Târgul de cariere este o oportunitate pentru companiile interesate de o recrutare eficientă a angajaților.

De asemenea, conform informațiilor de pe site, acest târg se adresează și companiilor care vor o poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor. Și se pare că Banca Transilvania se încadrează în această categorie.

”Astăzi și mâine ne găsiți la Târgul de Cariere din Cluj Napoca. 🤩 Ne vedem acolo!”, se arată în anunțul băncii, de pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, cei care își doresc să se angajeze la Banca Transilvania, sau vor să afle ce oferte are banca și ce posturi disponibile, nu trebuie decât să meargă acolo. Să nu uităm că salariile din sectorul bancar sunt destul de atractive.

Ce salarii oferă Banca Transilvania, ING Bank, ori BCR

La finele anului trecut, conform site-ului undelucram.ro, un analist financiar de la o bancă din România câștiga chiar și 4.900 de lei. De cealaltă parte, un manager de sucursală avea un salariu de 7.000 de lei iar un analist de credite 3.640 de lei.

De cealaltă patra, un manager relații clienți avea un venit de 4.750, cu mult mai mare decât în anii trecuți. Un consultant de servicii bancare în schimb încasa la finele anului trecut 3.300 de lei.

Iar de pe același site aflăm și care sunt preferințele angajaților din sectorul bancar. Cei care au lucrat la mai multe bănci știu foarte bine cum sunt lucrurile în interior.

Astfel, în top cinci bănci cele mai apreciate de angajații români avem ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română, dar și Libra Internet Bank.