Vrei să te angajezi la Dedeman? Ce salarii oferă în prezent patronii, frații Pavăl. Sume de-a dreptul impresionante

09 apr. 2023
Vrei să te angajezi la Dedeman? Ce salarii oferă în prezent patronii, frații Pavăl. Sume de-a dreptul impresionante

Frații Dedeman caută noi angajați pentru lanțul de magazine de bricolaj, iar salariile pe care oamenii au urma să le primească sunt foarte bune.

Dedeman a făcut un anunț important privind recrutarea unui număr mare de angajați în diverse magazine din țară, iar pachetele de compensații oferite sunt destul de generoase. Printre posturile disponibile se numără posturi precum dispecer de magazin, personal de curățenie, recepționer marfă, referent gestiune economică, referent livrare la domiciliu, șofer stivuitorist, operator stivuitorist și agent de pază, printre altele, care au fost anunțate de frații Pavăl.

În Bacău, frații Dedeman caută în prezent să ocupe un post de consilier de vânzări pentru magazinul lor de pe strada Abatorului, precum și un post de economist pentru sediul central. În plus, două posturi de consultant de vânzări sunt disponibile la magazinul lor din Comănești.

Pachetele salariale ale angajaților fraților Pavăl au fost un subiect de interes pentru mulți români. În general, în afară de cei cu roluri manageriale, cele mai bine plătite poziții sunt ocupate de vânzători și consultanți de vânzări. Acești angajați câștigă aproximativ 5.000 de lei pe lună, după ce se iau în calcul bonusurile și deducerile.

Ce salarii se oferă la Dedeman?

Potrivit datelor disponibile pe site-ul undelucram.ro, un consilier de vânzări cu normă întreagă, care lucra în domeniu de 3 ani la un magazin de bricolaj din Pitești, în aprilie 2019, primea un salariu lunar net de 4.120 de lei. În plus, avea dreptul la un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă în valoare de 330 de lei pe lună și alte bonusuri anuale în valoare de 1.400 de lei.

Mai mult, în aprilie 2019, o vânzătoare care lucra cu normă întreagă de 6 ani la un magazin Dedeman din Galați a obținut un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Potrivit unui anunț făcut de companie, Paval Holding, deținută de frații Paval, care dețin și Dedeman, va investi 22,4 milioane de lei pentru a cumpăra restul acțiunilor producătorului de cărămizi Cemacon.

În perioada 9-22 martie, Paval Holding va iniția o ofertă publică de cumpărare pentru 46,7 milioane de acțiuni, ceea ce reprezintă 4,99% din totalul acțiunilor companiei, potrivit Economica.net. Oferta va fi făcută la un preț de 0,48 lei pe acțiune, ceea ce ridică valoarea totală a investiției la aproximativ 22,4 milioane de lei.

În prezent, frații Pavăl dețin deja 94,9% din acțiunile companiei prin intermediul entităților lor, Paval Holding SRL Bacău și PIF Industrial SRL Bacău. În urma noii tranzacții, proprietarii Dedeman vor avea control total asupra întregului free float, controlând astfel 100% din acțiunile companiei.