Zodia blocată de Mercur Retrograd. Totul se distruge în jur. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

de:
22 sept. 2022
Zodia blocată de Mercur Retrograd. Totul se distruge în jur. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

Mercur Retrograd afectează mai mulți nativi. Sunt zodii care pot suferi blocaje, dar și zodii care simt nevoia să demonstreze mai mult în fața celor din jur, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte a lunii septembrie. Leii sunt în punctul în care nu mai pot accepta niciun eșec pe plan profesional, drept urmare, va încerca să dea din puterea sa și altor persoane.

Mai mult de atât, nativii acestei zodii ar putea avea un moment în care cred că au dreptate, însă lucrurile ar putea să nu fie chiar așa cum se așteaptă.

”Harta unui Leu obișnuit arată ca și cum ar pleca într-o misiune diplomatică, ca și cum ar avea ceva de făcut, să convingă pe cineva asupra problemelor lor. Simt nevoia să transfere din puterea lor celor mai slabi și de data asta Leii nu mai acceptă un eșec, adică dacă n-are de făcut ceva pentru el, trebuie să aibă ceva de făcut pentru ceilalți.

Intrarea Soarelui în Balanță dă foarte multor oameni senzația că dreptate e de partea lor și atunci pentru prestigiul Leului este foarte important să bifeze ce au de bifat în perioada următoare”, spune astrologul.

Zodia care va fi blocată

Nativii din zodia Fecioară în schimb sunt afectați direct de Mercur Retrograd. Cei născuți sub acest semn zodiacal au foarte mult de muncă și pot ajunge într-un punct în care vor fi blocați.

Lucrurile se vor aranja însă între timp, iar o veste bună pentru Fecioare este că pe plan financiar, dar și pe plan sentimental le va merge mai bine ca oricând. Drept urmare, orice efort depus chiar merită în această perioadă.

”Pentru că Venus și Mercur retrograd, în primul rând, în zodia Fecioarei le face pe cestea să aibă mult de muncă, foarte multe discuții, foarte multe drumuri de făcut, vor ca totul să iasă perfect. Mercur retrograd îi mai enervează, îi mai blochează, le mai întârzie anumite lucruri, vor face ore suplimentare.

Lucrează foarte mult în această perioadă, dar, pe de altă parte, faptul că Soarele în Balanță intră pe casa banilor, asta înseamnă că au și câștiguri și au o miză foarte importantă pentru care trebuie să facă tot efortul”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.