Zodia care ar putea primi un job nou. Se anunță oportunități interesante! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

de:
14 nov. 2022
Zodia care ar putea primi un job nou. Se anunță oportunități interesante! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

Unele zodii devin mai curioase, în timp ce altele riscă să răbufnească în fața unor situații care nu le mai convin deloc, spune astrologul Urania.

Următoarele zile aduc situații neprevăzute pentru foarte mulți nativi. Sunt zodii care caută să afle adevărul și zodii care încearcă să iasă din situații nu prea plăcute. Alți nativi pe de altă parte au șansa de a ajunge în punctul în care își doresc.

Nativii din zodia Fecioară sunt într-un moment în care încearcă să îi convingă pe cei din jurul de abilitățile, dar și de cunoștințele lor. Lucrurile sunt în favoarea lor în perioada următoare.

”Moment favorabil prezențelor publice, inițiativelor și prestațiilor profesionale într-un cadru oficial și pentru a convinge publicul de calitățile lor, de nivelul de pregătire, de abilitățile sociale”, spune astrologul.

Racii în schimb caută adevărul. Nativii acestei zodii au câteva neclarități referitoare la o anumită situație, motiv pentru care sunt în căutarea de răspunsuri care le-ar putea schimba viața. Au șanse mari să le și primească.

Zodia care va afla un adevăr important

”Curiozitate, dorință de a afla motivația ascunsă a unui eveniment, scormonire a adevărului, cercetare a unei situații neclare, șansa de a afla un detaliu de viață important care să le ofere un răspuns la întrebări”, adaugă Urania.

Leii pe de altă parte riscă să răbufnească. Sunt puși în anumite situații care nu le convin deloc, însă recomandat ar fi să nu aibă reacții disproporționate și să se controleze.

”Mercur va modela dialogul, atitudinea și argumentele nativilor, dacă se va pune problema unei oferte, a sugerării unei noi ipostaze de muncă ce, pentru moment, nu le va conveni nativilor, dar față de care nu trebuie să aibă reacții disproporționate”, mai spune astrologul Urania.