Zodia care are parte de o cumpănă. Vine o perioadă cu stres maxim. Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023

de:
29 mart. 2023
Zodia care are parte de o cumpănă. Vine o perioadă cu stres maxim. Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna aprilie. Sunt zodii care trebuie să se pregătească pentru o perioadă de cumpănă. Acești nativi ajung să devină extrem de vulnerabili.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, Racii urmează să traverseze o perioadă destul de dificilă. Îi influențează masiv prezența planetei Marte, iar efectele ei vor fi resimțite pe mai multe planuri.

Nativii acestei zodii devin sensibili și de asemenea, deși vor încerca să demonstreze altceva în fața tuturor, adevărul e că în interior nu sunt chiar atât de încrezători.

”Marte este în Rac și care face aspect de cuadratură, astfel că nativii nu se simt bine. În plus, Racii sunt mult prea sensibili pentru o astfel de forţă. Ei de multe ori și dacă vor să arate că sunt oameni puternici înăuntrul lor, sunt niște oameni foarte vulnerabili. Deci atâta sensibilitate cât poate să existe într-un Rac o să mai vezi la alte zodii de apă”, avertizează astrologul.

Racii au parte de situații neașteptate în luna aprilie

Dacă la prima vedere, cei născuți sub acest semn zodiacal cred că lucrurile se aranjează în viața lor, la final vor observa că izbucnesc situații neașteptate. Poate fi afectat sectorul familiei, dar și cel profesional.

Astfel, cel mai bine ar fi ca Racii să se pregătească pentru situații care nu vor fi tocmai roz în săptămânile care urmează, arată horoscopul lor pentru luna aprilie.

”Prin urmare, Racii sunt descumpăniți, nu știu încotro să facă și cum să facă să recreeze un echilibru, o pace în primul rând lăuntrică cu ei. Exact când au impresia că lucrurile sunt așezate, parcă izbucnește ceva, parcă se întâmplă ceva. În planul familiei, la fel, este afectat, sensibilizat de ceva. Și în planul carierei, al poziției sociale, însemnând carieră, business – apar lucruri importante, studii, străinătate”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.