Zodia care NU trebuie să călătorească. Se poate întâmpla ceva grav. Mihai Voropchievici, previziuni rune

de:
03 apr. 2023
Zodia care NU trebuie să călătorească. Se poate întâmpla ceva grav. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Unii nativi trebuie să evite orice tip de călătorie, în timp ce alții trebuie să rămână vigilenți.

Conform horoscopului runelor, prezentat de Mihai Voropchievici, nativii din zodia Capricorn ar fi bine să lase deoparte grijile. Doar în acest mod vor putea să privească în viitor.

De asemenea, în cazul lor, runele aduc zile mai bune, așa că ar fi păcat să le rateze doar pentru că stau blocați într-o anumită direcție, recomandă numerologul.

„Capricornul nu prea e învăţat să dea la o parte problemele și grijile din trecut. Din acest motiv, acum sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, să lase necazurile pe care le-au avut în ultima perioadă în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună și chiar cu bătaie mai lungă”, spune Mihai Voropchievici.

Vărsătorii în schimb ar fi bine să rămână acasă. Nativii acestei zodii nu trebuie să călătorească în perioada următoare Un eveniment marcant, ori o veste importantă le bate la ușă, așa că mia bine se pregătesc pentru ce va urma.

Zodia care poate avea parte de o cumpănă

„Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând, chiar pe la începutul săptămânii, poate luni, marți să fiți pregătiți”, adaugă numerologul.

Și nativii din zodia Pești sunt într-o situație similară. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să fie atenți la ce spun, dar și la ce fac. Urmează o perioadă de cumpănă, iar urmările s-ar putea vedea imediat.

Inclusiv la cumpărături ar fi bine să acorde o atenție sportiv, pentru că în general sunt o fire destul de superficială. Și cu siguranță nu își doresc o situație neplăcută fix înainte de Paște.

„Peștii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci trebuie să fie extrem de prudenți la modul cum discută, cum rezolvă niște treburi, ce măsuri iau și în primul rând, că e perioada acesta aproape de Paște, să fie atenţi ce cumpărături fac, pentru că ei sunt cam superficiali”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.