Zodia care primește WUNJO! Doi nativi sunt preferații astrelor în luna mai. Horoscop rune Mihai Voropchievici

de:
02 mai 2023
Zodia care primește WUNJO! Doi nativi sunt preferații astrelor în luna mai. Horoscop rune Mihai Voropchievici

Horoscop pune Mihai Voropchievici. Se anunță zile de vis pentru două zodii. Sunt preferatele astrelor, așa că pot face orice își doresc în următoarea perioadă. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarele zile. Se anunță o perioadă fabuloasă pentru două zodii. Dar nici altele nu sunt mai prejos.

Spre exemplu, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Fecioarele sunt protejate de divinitate în următoarele zile. Nativii acestei zodii nu sunt atinși de nicio forță malefică, astfel că orice vis pe care îl au în plan poate să devină realitate.

”Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală”, spune numerologul.

Zodia care primește Winjo și e protejată pe toate planurile

Iar în aceeași categorie avem și Peștii. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc Winjo. Au de câștigat pe toate planurile, iar la fel ca și Fecioarele, ce își pun în minte poate să devină realitate.

Nimic rău nu se atinge de acești nativi, iar norocul le surâde pe toate planurile, arată horoscopul runelor prezentat de numerologul Mihai Voropchievici. Și nu sunt singurii, după cum mai precizează acesta.

”Peștii îl au pe Vunjo, câștigă pe toate planurile și ar fi bine să fie siguri. Au o săptămână foarte bună, în care tot ce își propun va deveni realitate. Peștii sunt, de altfel, de multe ori ocrotiți de cele rele, doar că în perioada 1-7 mai vor avea parte de un dram mai mare de noroc ca niciodată”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Pentru Gemeni se anunță oportunitatea de a începe o viață nouă, iar runele aduc vești bune și pentru Raci. Astfel, în general, cele mai multe zodii au săptămână cât se poate de frumoasă.