Zodia care va avea probleme mari. Cu cine se va certa puternic. Mihai Voropchievici, previziuni rune

de:
14 mai 2023
Zodia care va avea probleme mari. Cu cine se va certa puternic. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. O zodie ar fi bine să se pregătească pentru zile intense care o vor consuma din toate punctele de vedere.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, se anunță o săptămână complicată pentru Gemeni. Nativii acestei zodii devin misterioși așa că te vei înțeleg greu cu ei.

Cel mai bine este să îi lași în pace pentru că această perioadă este una de reculegere pentru ei. Îi vor ajuta, iar până la urmă toată lumea merită să mai aibă timp și pentru ea din când în când.

”Gemenii au o săptămână în care e greu să le mai intri în graţii, o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie singuri, cu ei înşişi. E un fel de reculegere, au intrat într-o zonă de meditaţie şi orice contact pe care îl avem cu un Geamăn în săptămâna următoare este un fel de afront pentru el. Nu trebuie să fie deranjat. Toţi avem perioade când simţim nevoia să fim noi şi cu cel de Sus să ne dea sfaturile bune”, spune numerologul.

Zodia care primește un sfat din partea runelor

La Fecioare în schimb avem o săptămână axată pe scandaluri. Cei născuți sub acest semn zodiacal au nevoie de multă forță pentru că vor fi în centrul unor mari conflicte.

Sfatul runelor este însă să se mai potolească. Toate disputele pornesc doar de la ei și de la atitudinea lor. Dacă s-ar calma, lucrurile ar fi cu mult mai frumoase, atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor. 

”Fecioara este pregătită să pornească uraganul, să îşi mobilizeze forţele pentru o bătălie furtunoasă. Să te ferească Dumnezeu să intri în gura unei Fecioare când este nervoasă. Runa îi spune: N-aţi vrea voi să vă potoliţi? Să nu mai faceţi furtună şi dispute? Rămâneţi calmi şi vă garantez că totul se aranjează”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.