Zodia care va fi dominată de karma. Apar persoane din trecut. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aprilie 2023

de:
05 apr. 2023
Zodia care va fi dominată de karma. Apar persoane din trecut. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aprilie 2023

Mariana Cojocaru nu aduce vești prea bune pentru nativii acestei zodii. Se vor confrunta cu mari blocaje, atât pe plan personal cât și profesional și pot întâmpina și mari dificultăți.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna aprilie 2023. Pentru Gemeni vine o perioadă destul de dificilă. Mercur Retrograd le face mari probleme acestor nativi.

Potrivit astrologului, cei născuți sub acest semn zodiacal au șansa să zboare că are un mare vis, însă la un moment dat sever confrunta cu un blocaj puternic.

Vor fi momente în care ajung să se simtă întorși din drum, pentru că lucruri din trecut revin în viața lor. Iar mai multe planuri sunt vizate, spune Mariana Cojocaru.

”La Gemeni există o degringoladă totală, pentru că avem Mercur retrograd care este patronul lor, în casa 11, în tranzit prin casa a 11-a în Berbec. Și e zona care le place lor cel mai mult, pentru că nu-ți îngrădește libertățile, care îți dă voie să zbori, să faci, să alergi.

Când au impresia că au rezolvat ceva și că de-acum sunt liberi și pot să facă ce-i taie capul, realizează că nu-i așa, deci va fi o degringoladă. Sunt întorși din drum, au de rezolvat chestiuni din trecut de care și uitaseră, zăpăcesc acte, au tot soiul de lucruri care îi pun în gardă”, precizează astrologul.

Gemenii au de traversat o perioadă complicat în aprilie 2023

De asemenea, nativii acestei zodii vor trece printr-o perioadă dificilă și din punct de vedere sentimental, dar și profesional. În carieră pot apărea diverse blocaje.

Tocmai din acest motiv, Gemenii ajung într-un punct în care nu știu ce să mai facă și nici ceea ce își doresc. Luna aprilie se anunță a fi una destul de complicată pentru ei.

”Dar degringolada asta se duce foarte mult pe planul sentimental, pe planul relațional. Sunt vești care pot să vină de la prieteni, despre prieteni, de copii.

Gemenii sunt într-o perioadă în care, dincolo de sentimente, se gândesc ce au de făcut, pentru că există anumite blocaje care țin de carieră și de business, de zona de orientare profesională și nu știu încotro să o ia, cum să mai înțeleagă lucrurile în așa fel încât acolo unde există blocajul, și aici mă refer la planul social, la planul profesional, ar trebui să închidă o ușă, dar nu știu cum să o deschidă pe cealaltă ușă sau un geam măcar”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.