A spus adevărul! Cum a reușit Sabina Iosub să slăbească peste 35 de kg. Sursă de inspirație

13 aug. 2019
A spus adevărul! Cum a reușit Sabina Iosub să slăbească peste 35 de kg. Sursă de inspirație

Sabina Iosub este din ce în ce mai slabă. Și mai frumoasă. Nu că înainte nu era simpatică foc, însă acum s-a transformat într-o prezentatoare extrem de atractivă. Jurnalista lucrează de mulți ani la Antena 3 și i-a călcat pe urme mamei sale, Anca Florea, și ea fiind tot un om de bază în trustul Intact.

În ultimii ani, Sabina era ceva mai durdulie și deși a ținut toate curele din lume, după cum chiar ea dezvăluit, nimic nu a funcționat. Până când, într-o bună zi s-a decis să apeleze la un gest extrem, pentru care îți trebuie mult curaj. Ca și cântăreața Feli Donose și ea a apelat la chirurgie, mai exact și-a tăiat stomacul. Operația nu este deloc una ușoară, mai ales că imediat după intervenție urmează o lungă perioadă în care se pot consuma doar supe și lichide.

Starea generală nu este deloc una bună și reintroducerea alimentelor trebuie făcută treptat. Sabina, care are acum 38 de ani, a apelat și la sfaturile unui nutriționist, care i-a recomandat o dietă echilibrată, pe care o urmează cu sfințenie. Este bine să știți că dacă nu sunteți atenți la ce mâncați, puteți reveni la formele inițiale. Nu din prima, însă în timp, vă puteți întoarce de unde ați plecat, iar după o astfel de suferință, chiar ar fi tragic.

„O să încep prin a spune că sunt Sabina și nu mai sunt obeză. A fost un șoc momentul în care am realizat că am ajuns acolo. Nu am fost genul de om care să mănânce vreodată cu nemiluita sau care să se gândească la mâncare sau care să nu facă sport. Dimpotrivă, cam toată viața mea am făcut mult sport. Am alergat, am înotat, am mers cu bicicleta, schiez, merg pe patine. Încerc să fac tot felul de lucruri.

Nu am știut eu însă despre mine și nu au știut nici ai mei faptul că eu aveam un mic defect să spunem așa. Din naștere aveam un stomac uriaș despre care nu am știut niciodată. Cu alte cuvinte, cam toată partea superioară a corpului meu era de fapt stomacul.

Am descoperit asta cu foarte mult noroc. Am ținut toate curele posibile de la înfometat la mâncat doar fructe, doar legume, doar carne. Am avut la un moment dat o cură în care o săptămână am mâncat numai și numai carne. Sigur că s-a mișcat un pic organismul atunci, dar nu a fost suficient’, a spus Sabina Iosub, pentru Antena 3, imediat după ce a slăbit vizibil.

„Știu ce înseamnă o viață liniștită, echilibrată, în care să poți mânca și o bucată de ciocolată”, a mai spus jurnalista, care își dorește să fie o surse de inspirație și pentru ceilalți. Ea atrage, însă atenția că operația de bypass gastric nu este deloc ușor mai ales că practic „se taie ceva din tine”.