Adevărul despre America Express. Irina Fodor, dezvăluiri cutremurătoare. Ce nu s-a văzut niciodată pe post

de:
08 dec. 2022
Adevărul despre America Express. Irina Fodor, dezvăluiri cutremurătoare. Ce nu s-a văzut niciodată pe post

Dacă pentru mulți, America Express s-a dovedit a fi un show cât se poate de simplu, iată că în realitate, problemele nu au lipsit deloc în timpul filmărilor, iar asta o spune chiar Irina Fodor.

Prezentatoarea America Express a vorbit despre anumite detalii care nu s-au văzut niciodată pe post și cel mai probabil nici nu vor fi difuzate vreodată, dacă se vor repeta.

Traseul a fost extrem de periculos, iar ce a urmat apoi, știe doar Irina Fodor.

”A fost un sezon… Știam clar că se anunță periculos de când au spus traseul. Când am auzit Mexic… am zis: Gata, până aici ne-a fost. S-a terminat. Cum o să ne ducem noi să cerem de la carteluri cazare, mâncare…”,a mărturisit Irina Fodor pentru Fanatik.

Problemele de sănătate au fost și ele la ordinea zilei, chiar dacă telespectatorii nu au știut asta. Inclusiv prezentatoarea show-ului s-a confruntat cu astfel de probleme, dar și alți membrii din echipă.

Irina Fodor, despre ce nu s-a văzut la America Express

Pentru unii, schimbarea climei nu a avut chiar efectele dorite. Au fost răceli, alergii, dar și alte lucruri mai grave, povestește vedeta, însă toate astea au fost ținute departe de camerele de filmat.

Inclusiv medicul care a plecat alături de întreaga echipă a fost mai solicitat ca oricând, deși nu credea că va fi posibil.

”Cred că anul asta a fost un sezon cu foarte multe probleme de sănătate. Nu doar pentru mine, ci pentru întreagă echipa. N-aș șți să-ți spun de ce, poate de la poluare, poate de la climă, dar când n-au fost tot soiul de răceli, au fost tot soiul de alergii. Când n-au fost alergii, au fost enterocolite și altele… La toată lumea, concurenți, echipa…

Anul acesta, medicului care ne însoțește an de an de fel nu i-au stat picioarele o clipă. A avut nevoie de perfuzie. Medicul nostru! Așa am ajuns. A fost foarte solicitant sezonul asta. Și cumva, pentru că plana (teama, n. red.) deasupra noastră constant… Am fost totuși în niște locuri periculoase și simțeam”, a mai povestit Irina Fodor.