Adevărul despre audiența Visuri la Cheie. Ce au decis șefii PRO TV legat de Dragoș Bucur. Este deja oficial

22 sept. 2022
Adevărul despre audiența Visuri la Cheie. Ce au decis șefii PRO TV legat de Dragoș Bucur. Este deja oficial

De nouă sezoane, Dragoș Bucur prezintă emisiunea Visuri la cheie, dar în acest an Antena 1 a venit cu Chefi la Cuțite, sezon aniversar, care a cam luat o parte din public. Cu toate acestea, la nivel național cifrele au fost de partea PRO TV, așa că prezentatorul are postul asigurat pentru că este foarte iubit de public.

Aseară, echipa Visuri la cheie a avut de făcut o renovare încărcată de durerea apăsătoare a unui tânăr de doar 16 ani. Dragoș Bucur și arhitecții, l-au cunoscut pe Zigmund la Biserică și de acolo au mers cu el la apartamentul care era plin de amintiri – tot ce i-a mai rămas băiatului, după ce bunicul și părinții s-au stins în doar o lună.

„Din neamul meu nu mai e nimeni, am rămas singur. Am fost un copil fericit. Am fost! Că nu o să mai fie niciodată la fel”, a spus tânărul sub privirea lui Dragoș Bucur.

Ce audiență are emisiunea Visuri la Cheie

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:29 – 23:26, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.3 puncte de rating și 28.1% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 19.4% share. La nivel național, peste 1.2 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:55, aproape 1.6 milioane de telespectatori se uitau la emisiune.

De data aceasta, munca echipei a fost și mai grea. Pe lângă renovare și problemele de pe șantier, Dragoș și arhitecții au trebui să țină cont de fiecare amintire din apartament și să renoveze un spațiu care înseamnă totul pentru tânărul de 16 ani. Deși le-a fost greu, au reușit să facă renovarea de vis. „Sunt super recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. N-am cuvinte”, le-a spus Zigmund, după ce a văzut apartamentul.

Săptămâna viitoare, autocarul se va opri în Vâlcea, acolo unde Dragoș și echipa vor cunoaște o nouă familie.