Adio Banca Transilvania, CEC Bank și BCR! Ce bancă de top a decis să acorde credite mult mai ieftine? Dobânda anuală este fixă

18 apr. 2023
Adio Banca Transilvania, CEC Bank și BCR! Ce bancă de top a decis să acorde credite mult mai ieftine? Dobânda anuală este fixă

Banca Transilvania și BCR au parte de o nouă lovitură care, de această dată, vine chiar de la o altă bancă. Creditele aici sunt mult mai ieftine.

Garanti BBVA a inițiat o nouă promoție care oferă stimulente pentru credite noi sau refinanțarea celor existente, cu o rată anuală fixă a dobânzii de 8,85% și valabilă până la 16 iunie 2023.

Chiar înainte de Paște, Garanti BBVA a lansat această campanie pentru a-și ajuta clienții să-și îndeplinească planurile și să-și gestioneze mai eficient economiile din gospodărie, potrivit unui comunicat al băncii.

Împrumutul este disponibil cu ușurință în oricare dintre sucursalele Garanti BBVA, iar clienții pot folosi fondurile pentru a realiza planuri de viitor sau pentru a refinanța un credit/card de credit/scurt în cont de la orice altă instituție financiară.

Banca Transilvania și BCR au credite mai mari decât cele oferite de Garanti BBVA

Așadar, Banca Transilvania și BCR au parte de o nouă lovitură, de această dată din parte Garanti BBVA, având în vedere că împrumuturile la aceste două bănci mari nu sunt deloc ieftine.

Clienții Garanti BBVA pot fi eligibili pentru finanțare suplimentară pe baza anumitor criterii de calificare, în plus față de creditul refinanțat.

Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale, Constantin-Benone Dobrinescu, Director Retail Banking la Garanti BBVA, a declarat că banca lansează o nouă campanie pentru a pune la dispoziția clienților una dintre cele mai bune oferte de pe piață pentru solicitarea de credite sau refinanțare. Sprijinul financiar este esențial în aceste vremuri dificile, iar banca vrea să îi asigure pe români că va fi mereu disponibilă pentru a le oferi asistența necesară pentru a-și atinge obiectivele.

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA România, care include Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, oferind produse specifice de leasing, servicii de management al flotei și credite de consum care completează oferta băncii. Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, iar grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia.