Adio carduri bancare la Banca Transilvania. Decizie de ultimă oră. Toți clienții sunt vizați. E valabil și pentru ING Bank sau CEC Bank

de:
25 mart. 2023
Adio carduri bancare la Banca Transilvania. Decizie de ultimă oră. Toți clienții sunt vizați. E valabil și pentru ING Bank sau CEC Bank

Ai card bancar și un cont deschis la Banca Transilvania? S-ar putea să nu mai ai nevoie de cardul tău de debit, după cum anunță reprezentanții băncii. 

Banca Transilvania a evoluat, la fel ca ING Bank, ori CEC Bank. De asemenea, instituția bancară caută să le ofere clienților o experiență cât mai plăcută.

Iar uneori cardul de debit ori de credit poate fi un accesoriu care ne dă mari bătăi de cap. Uneori ajungem să îl pierdem, alte ori să îl deteriorăm.

Acest lucru ar putea deveni istorie odată cu ultima decizie luată de bancă. A fost extins numărul bancomatelor contactless din țară. Astfel, cei care au card la Banca Transilvania nu mai sunt nevoiți să îl aibă mereu după ei.

Clienții care nu mai eu nevoie de card la bancomatele de la Banca Transilvania

La astfel de bancomat pot fi retrași bani fără card fizic, doar cu ajutorul telefonului sau cu a ceasului inteligent. Astfel, lucrurile devin mult mai ușoare pentru mulți, iar cardul fizic poate să rămână acasă, sau în portofel.

Totuși, există o limită zilnică de bani în care trebuie să ne încadrăm. Iar acest lucru este valabil fie când depunem bani, fie când alegem să îi retragem din contul nostru bancar.

”Peste 80% dintre bancomatele noastre sunt contactless, așa încât. Poți retrage bani fără a introduce în fanta cardul fizic, ci doar prin apropierea cardului fizic sau digital (din aplicația BT Pay) de semnul contactless de pe bancomat; Poți retrage bani chiar și dacă nu ai la ține cardul fizic.

Practic, din BT Pay sau NeoBT alegi cardul de pe care dorești scoți bani și generezi un cod unic pe care îl introduci la ATM. Dacă depui bani la BT Express Plus, verifică întotdeauna nu depășești limita zilnică de depunere; verifică întotdeauna chitanță pentru confirmarea tranzacției te asiguri banii au ajuns în contul dorit”, anunță Banca Transilvania