ENEL, anunț de maximă importanță! Sunt vizați jumătate din clienți! Are legătură cu facturile. Ce trebuie să faceți urgent

26 mart. 2023
ENEL, anunț de maximă importanță! Sunt vizați jumătate din clienți! Are legătură cu facturile. Ce trebuie să faceți urgent
banatulazi.ro

ENEL își anunță clienții cu privire la o opțiune foarte interesantă în ceea ce privește facturile la energie și gaze naturale. Furnizorul nu este singurul din România care are această opțiune.

ENEL, unul dintre principalii furnizori de energie din România, care deservește trei milioane de clienți cu energie electrică și gaze naturale, îi anunță pe aceștia că jumătate dintre clienți au activat deja sistemul de facturare electronică prin e-mail, lucru foarte recomandat pentru ceilalți utilizatori.

ENEL precizează că optarea pentru factura electronică prin e-mail garantează primirea promptă a informațiilor de facturare lunară în format PDF, care poate fi accesată direct din e-mailul primit.

Notificarea ENEL România evidențiază faptul că un număr semnificativ de clienți, 1,5 milioane în total, au optat pentru primirea facturilor în format electronic. Acest lucru servește drept dovadă că multe persoane au considerat această metodă benefică pentru înțelegerea obligațiilor lunare de plată.

ENEL România recomandă cu tărie tuturor clienților din România să ia în considerare adoptarea acestui sistem, deoarece le permite să acceseze rapid factura pe care trebuie să o plătească în fiecare lună în format PDF, direct din e-mail. Acesta este un pas crucial care nu trebuie ignorat, deoarece poate ajuta foarte mult la asigurarea plății la timp a facturilor.

Clienții ENEL ar trebui să activeze opțiunea facturii electronice

”Activează serviciul Factura prin e-mail și te alături celor aproximativ 1,5 milioane dintre clienții noștri care au ales să primească factura electronic! Odată activat serviciul, vei primi factura imediat după emitere, în căsuța poștală electronică, sub forma unui fișier tip .PDF.

Expeditorul mesajului pe care îl primești din partea noastră odată cu factura electronică este „Enel (clienti@enel.com)”, iar subiectul e-mailului pe care ți-l trimitem este „Emitere factura”. Astfel, factura ajunge la tine rapid, în deplină siguranță și o verifici oricând dorești! O achiți cu doar câteva click-uri și, în plus, ai grijă și de mediu! Află cum să-ți activezi factura prin email”, arată compania.