Ai asigurare auto RCA la aceste companii? Este dezastru la fel ca la Euroins. Ar putea ieși de pe piață și veți rămâne descoperiți

de:
09 apr. 2023
Ai asigurare auto RCA la aceste companii? Este dezastru la fel ca la Euroins. Ar putea ieși de pe piață și veți rămâne descoperiți
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Cei care dețin mașini și au asigurări auto RCA la aceste companii riscă să fie în mare pericol în perioada următoare. Respectivele companii ar putea să iasă de pe piață, iar efectele se vor vedea în curând.

Florin Cîțu a tras un semnal de alarmă în rândul românilor. Acesta susține că plafonarea prețului pentru RCA va avea un efect complet neașteptat. De aici, evenimente în lanț s-ar putea petrece.

Cu alte cuvinte, senatorul spune că prețurile RCA vor exploda, iar anumite companii vor renunța să mai vândă RCA. De asemenea, două dintre ar putea inclusiv să iasă de pe piață.

Florin Cîțu a mai spus și că în opinia sa, această plafonare este cea mai proastă soluție pentru această piață și că speră ca autoritățile să o analizeze bine

”Efecte pe termen scurt ale plafonării preţului pentru RCA (din punctul meu de vedere cea mai proastă soluţie pentru această piaţă). În momentul în care statul elimină acest plafon (eu sper că îl elimină cândva), preţurile RCA VOR EXPLODA”, spune senatorul PNL în postare.

Două companii care vând asigurări RCA riscă să iasă de pe piață

Cât despre companiile care ar urma să iasă de pe piață, Florin Cîţu nu a dat nume, însă a specificat că ar putea fi vorba despre una sau două companii de acest tip.

”Efecte pe termen scurt ale plafonării prețului pentru RCA (din punctul meu de vedere cea mai proastă soluție pentru această piață).

1. În momentul în care statul elimină acest plafon (eu sper că îl elimină cândva), prețurile RCA VOR EXPLODA. ❗❗❗
2. O mare parte dintre companii vor renunța să mai vândă RCA și se vor concentra pe alte produse.
3. O companie sau două vor ieși de pe piața din România”, este postarea completă a fostului ministru al Finanțelor, și totodată fost premier al României, Florin Cîțu.