Ai cont la Banca Transilvania sau vrei să-ți faci? Poți să primești bani pe card fără să faci nimic. Trebuie doar să faci această cerere banală online

de:
19 apr. 2023
Ai cont la Banca Transilvania sau vrei să-ți faci? Poți să primești bani pe card fără să faci nimic. Trebuie doar să faci această cerere banală online

Ești client la Banca Transilvania? Ar fi bine să știi despre un beneficiu de care te poți bucura. E complet gratuit și ai numeroase avantaje.

Mai toate băncile vin cu oferte tentante pentru clienții lor. Iată că nici Banca Transilvania nu se lasă mai prejos. Dacă ai un cont deschis la această bancă, află că poți să faci mai multe decât crezi.

Știai că poți avea un card virtual de debit la Banca Transilvania? Îl vezi instant pe aplicația BT Pay și de asemenea, îl folosești tot din aplicație.

Cardul are un design deosebit, lucru care cu siguranță va fi pe placul multor clienți. Și mai mult de atât, beneficiile nu se opresc doar aici. Poți beneficia și de alte carduri din partea băncii.

Ce trebuie să știe clienții de la Banca Transilvania

De asemenea, ai ocazia să își majorezi și linia de credit, în funcțiile de condițiile de eligibilitate și să primești și  un alt card. Totul se face de acasă, prin intermediul aplicației. Astfel, nu vei fi nevoit să faci niciun drum la bancă așa cum era până acum.

”Cardul virtual e aproape ca orice alt card de debit, numai că îl vezi instant în BT Pay și îl folosești direct din app. Nu îl primești și fizic. E un card cu design premieră în Europa, perfect pentru plățile online sigure, mai ales atunci când vrei să plătești pe un site cu un anumit card.

Poți să îți majorezi linia de credit până la 25.000 lei pentru cardurile Star Forte și BT Flying Blue Classic sau 50.000 lei pentru cardurile Star Gold și BT Flying Blue Premium, în funcție de condițiile de eligibilitate. Partea cea mai bună e că faci totul din BT Pay, nu trebuie să mai vii la bancă. Și folosești cardul și creditul majorat direct din app”, arată reprezentanții Băncii Transilvania.