Ai cont sau card la CEC Bank? Dacă nu, trebuie să-ți faci rapid. Sunt probleme mari la Banca Transilvania și Raiffeisen Bank

08 apr. 2023
Ai cont sau card la CEC Bank? Dacă nu, trebuie să-ți faci rapid. Sunt probleme mari la Banca Transilvania și Raiffeisen Bank

Românii care nu au cont sau card la CEC Bank ar trebui să ia în considerare să facă un astfel de pas. Nicio bancă nu are așa ceva.

CEC Bank a avut un an 2022 foarte bun, scrie showblitz.ro, care mai precizează că activele acestei bănci au crescu cu 22%.

După scandalul Schegen, mulți clienți au plecat de la Raiffeisen Bank sau BCR și au venit la CEC Bank, aceasta oferit multe oferte interesante. Aceste oferte au ajutat la majorarea portofoliului băncii.

Una dintre ofertele de care pot beneficia clienții băncii este cardul VISA Multicurrency, un card în diverse valute, care poate intra în posesia oamenilor fără a mai fi nevoie de a merge la bancă. Cardul este unul potrivit pentru cei care pleacă des în vacanțe deoarece se poate plăti cu el în orice monedă. Ca un plus, cursul valutar pentru acest card este avantajos.

Așa cum spuneam mai sus, cei care doresc cardul pot aplica online, acolo unde trebuie să completeze câteva date personale. Ulterior, vor intra într-un apel online, în urma căruia se va semna un contract electronic.

CEC Bank are multe oferte avantajoase

Cei care solicită acest card vor primi unul de debit virtual și unul fizic. Cel virtual poate fi folosit încă de a doua zi prin aplicația CEC app mobile banking. Cardul virtual poate fi folosit și de pe telefoanele mobile prin aplicația Apple Wallet sau prin GPay, în funcție de modelul telefonului.

Referitor la cardul fizic, acesta va ajunge la adresa specificată în câteva zile.

Așadar, românii care nu au card sau cont la această bancă ar trebui să își facă deoarece CEC Bank se extinde și dezvolta tot felul de produse, iar Banca Transilvania și Raiffeisen Bank sunt principalii rivali care deocamdată nu au venit cu un răspuns pe măsură.

De exemplu, accesul la aplicația CEC app – mobile banking este gratuit, iar aici oamenii pot vedea câți bani au, dar pot face și schimburi valutare la un curs avantajos. În plus, comisionul lunar de administrare este 0.

Cel mai interesant este că nu ai comision nici la retragere, indiferent de la ce bancomat din țară retragi bani, lucru ce se aplică și în orice țară din UE.

Pentru primii 1000 de lei/lună, retragerile de numerar sunt gratuite în lume.