Ai contract cu ENEL, ENGIE sau E.ON? Se reduc facturile cu 100 de lei pe lună! Ce trebuie să faceți pentru asta. Anunț pentru toți clienții

de:
09 apr. 2023
Ai contract cu ENEL, ENGIE sau E.ON? Se reduc facturile cu 100 de lei pe lună! Ce trebuie să faceți pentru asta. Anunț pentru toți clienții

Vrei să plătești o factură mai mică cu cel puțin 100 de lei pe lună, fie că ești client ENEL, ori E.ON? Poți să faci acest lucru într-un mod cât se poate de simplu.

Poate nu îți dai seama, dar dacă ești atent în jurul tău poți să economisești sume consistente la factura lunară. Iar asta o spun chiar cei de la E.ON.

Totuși, regula se aplică și în cazul în care ai contract la ENEL ori ENGIE, așa că ține cont de ea. Reprezentanții companiei spun că o familie poate să economisească anual până la 1.300 de lei la factura de gaze naturale.

Cam aproape 100 de lei pe lună. Cum este posibil? Prin scăderea temperaturii din dormitor cu doar 1 grad. De asemenea și termostatul are un rol esențial în acest sens.

Cum poți avea o factură mai mică la gaze

” ̧ ̂̆ . ? ̦ ̆… prin scăderea temperaturii din dormitor cu 1°C reducem consumul anual de energie cu până la 1.610 kWh ? Folosirea termostatului aduce o economie anuală de până la 2.460 kWh ?”, spun cei de la E.ON.

De ce dormitorul? Aceasta este cea mai importantă încăpere dintr-o locuită. Cel mai mult timp acolo îl petrecem astfel că trebuie să fim atenți la temperatura din el.

Iar până la urmă un grad nu va face diferența în cameră. Totuși, îl va face la factura lunară, iar suma nu e deloc una de neglijat.

”Prin scăderea temperaturii din dormitor cu 1°C reducem consumul anual de energie cu până la 1.610 kWh. Încălzirea locuinței în sezonul rece presupune un consum de energie semnificativ: mai mult de două treimi din energia consumată în casele și apartamentele noastre este folosită în acest scop. Dormitorul este una dintre cele mai importante dintre încăperile unei locuințe, pentru că acolo ne petrecem cam o treime din timp,” mai arată sursa citată.

Tags: