Ai contract cu ENEL? Iată ce trebuie să faci de urgență. Este obligatoriu până de Paște

de:
14 apr. 2023
Ai contract cu ENEL? Iată ce trebuie să faci de urgență. Este obligatoriu până de Paște

Dacă ai contract cu cei de la ENEL, află că furnizorul tău are o recomandare până de Paște. Dacă faci acest lucru, reduci energie și nu numai.

ENEL România vine cu o recomandare pentru clienții săi. Cei care țin cont de aceste lucruri ar putea să plătească o factură lunară mai mică. Pentru că se apropie Paștele, cele mai multe gospodine vor petrece ore bune în bucătărie.

Evident, acest lucru duce la un consum ridicat de energie ori de gaze, în funcție de cuptorul ori aragazul folosit. Există însă o soluție care este benefică de ambele părți.

Astfel, ENEL le recomandă clienților săi să fie atenți la modul în care gătesc. Indiferent de rețetele pe care le alege, este bine să acoperim vasele de pe aragaz cu capace.

Ce se întâmplă dacă facem acest lucru? Economism energie. Cum este posibil așa ceva? ENEL spune că odată ce vasele sunt acoperite, căldura nu se risipește.

Sfatul ENEL România pentru clienții săi înainte de Paște

Astfel, preparatele vor fi gata mult mai repede, iar consumul de energie va fi și el unul mult mai mic. Iar acesta este doar unul dintre multele sfaturi pe care compania le oferă clienților săi.

ENEL mai are și alte recomandări și îi invită pe clienți pe site-ul oficial. Acolo puteți afla cum să reduceți energie, consum de gaze și nu numai, având în vedere actuala perioadă dificilă.

”Mai este puțin până la Paștele ortodox, așa că este bine să te gândești deja la rețetele delicioase pe care le vei găti! Când o să pregătești mâncarea, alege să #FiiSmartPeEnergie și să acoperi vasele de pe aragaz cu capace.

Astfel, nu risipești căldura, iar preparatele se gătesc mai repede, cu un consum mai mic de energie. Pentru mai multe recomandări practice de eficiență energetică la tine acasă, intră pe website”, au transmis reprezentanții ENEL România.