Ai contract cu ENEL sau E.ON pentru energie? Ce trebuie să faci urgent pentru a plăti o factură mai mică la curent

de:
02 mai 2023
Ai contract cu ENEL sau E.ON pentru energie? Ce trebuie să faci urgent pentru a plăti o factură mai mică la curent

Fie că aia contract cu ENEL, ori E.ON, există numeroase lucruri pe care le poți face pentru plata unei facturi mai mici la energie. Unii operatori însă nu vorbesc despre asta. 

E.ON România spre exemplu îi invită pe cei care lucrează în administrația publică să își gestioneze eficient consumul, dar și costurile la energie, în funcție de instituția la care lucrează.

Cum poate fi făcut acest lucru? În primul rând trebuie creat un cont pe E.ON Myline. Mai departe, clientul E.ON poate să afle toate informațiile despre contractul, dar și despre facturile primite.

Și mai mult de atât, poate să primească soluții pentru administrația locală, astfel încât costurile să fie cât mai rezonabile. Iar beneficiile nu se opresc doar aici.

Noi oferte de la E.ON pentru clienți

E.ON îi mai invită pe clienți să opteze și pentru programul CasaVerde Fotovoltaice de la AFM. Acesta aduce numeroase beneficii, subvenții e la AFM, dar și costuri cât se poate de atractive, pe care clienții nu trebuie să le rateze.

” ̂ ̧ ̆ ? ̆ ̧ ̆ ̧̧̆ ̧ ̧ . Creează cont pe E.ON Myline şi ai toate informaţiile despre contractul şi facturile la energie + soluţii pentru administraţia locală: Adaugi mai multe locuri de consum; Ai acces la istoricul facturilor; Transmiţi indexul prin autocitire; Serviciu gratuit; Disponibil 24/7.

Ești interesat de programul #CasaVerde Fotovoltaice de la AFM ? Intră pe site şi află tot ce trebuie să ştii. 20.000 lei subvenție de la AFM; rate lunare fără avans, după montaj, pentru sistemele > 3kW; sisteme fotovoltaice între 3 și 50kW”, se arată în oferta celor de la E.ON România.

Și cei de la ENEL au venit cu un astfel de anunț anterior, pentru clienții lor. În acel caz, aceștia erau nevoiți să își creeze un cont pe site-ul oficial ENEL.