Ai contract cu ENEL sau E.ON? Se schimbă totul legat de facturi. Anunț important pentru toți clienții

de:
14 apr. 2023
Ai contract cu ENEL sau E.ON? Se schimbă totul legat de facturi. Anunț important pentru toți clienții

Dacă ai contract cu ENEL, ori E.ON, ar fi bine să știi ce se întâmplă cu facturile în următoarea perioadă. Avem o informare interesantă pe care trebuie să o cunoască toți clienții.

Știm prea bine că unii clienți, fie din partea ENGIE, ENEL, ori E.ON au primit deja cardul de energie de la Guvern. Și totuși cum se folosește acesta? E nevoie să ne deplasăm?

Nicidecum, sau cel puțin asta spun cei de la E.ON România. Reprezentanții companiei au lansat un ghid care îi învață pe clienți cum să folosească cardul de energie într-un mod cât se poate de simplu.

Totul se face de acasă, sau de oriunde, de pe telefon, ori de pe laptop. Cei care au factura electronică activată nu trebuie decât sp plătească factura online, pe site-ul Poștei Române.

În acest mod nimeni nu mai stă la coadă și nimeni nu trebuie să mai meargă la oficiul poștal pentru a pierde timp. Cum se realizează plata și ce trebuie să știe clienții?

Ce trebuie să știe românii care au contract cu ENEL, ENGIE, ori E.ON

Prima oară se descarcă factura electronică, fie pe laptop, fie pe telefon, iar mai apoi se fotografiază cardul de energie și buletinul beneficiarului. Ulterior se achită factură utilizând cardul de energie.

”Dacă ai factura electronică activată și ai și un card de energie de la Guvern, atunci plătește factura online, direct pe site-ul Poștei Române. Fără stat la cozi și fără să te deplasezi la un oficiu poștal!  Totul, în câţiva pași simpli:

1. Descarci factura pe telefon sau laptop

2. Faci poze după cardul de energie și cartea de identitate a beneficiarului

3. Achiţi factura de consum folosind cardul de energie”, transmit cei de la E.ON România.

Și cel mai probabil regula se aplică și în cazul clienților ENGIE sau ENEL, așa că mai bine vă informați, astfel încât lucrurile să devină mult mai simple la achitarea facturii.