Anamaria Prodan, delir total. Impresara anunță că vrea să fie nașa Corinei Bilcon, presupusa iubită gravidă a lui Laurențiu Reghecampf

14 oct. 2021
Anamaria Prodan, delir total. Impresara anunță că vrea să fie nașa Corinei Bilcon, presupusa iubită gravidă a lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan schimbă regulile jocului. Impresara, care până acum nega vehement orice divorț de Laurențiu Reghecampf e mai hotărâtă ca niciodată să meargă până în pânzele albe.

După zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o relație cu Corina Bilcon care este și însărcinată în trei luni, Anamaria Prodan a devenit din ce în ce mai aprinsă.

Mai mult de atât, faptul că Reghe nu a negat informațiile deloc, ba chiar a anunțat depunerea actelor de divorț a amplificat și mai mult situația. Antrenorul a spus că își dorește doar să încheie căsnicia și speră că fiecare își va găsi drumul lui.

”Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, mărturisea Laurențiu Reghecampf, pentru cancan.ro.

”Divorțez eu”

Anamaria Prodan susține că doar în momentul în care informațiile referitoare la relația cu Corina Bilcon vor fi clarificate, va divorța chiar ea. Ba mai mult de atât, impresara spune că dacă într-adevăr presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecamp este și însărcinată, ea își dorește să fie nașă.

”Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf că are o iubita care este și gravidă? Ce legatură au actele de divorț cu gravidenia? Nu știm cine e asta și nu mai promovați non-valori. Uite, eu cu Adrian (n.red.Thiess) suntem nași, dacă e gravidă”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan neagă divorțul din nou

Impresara s-a întors apoi la același subiect. Ea susține că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf, ba chiar a mărturisit că a vorbit cu el în urmă cu doar câteva minute.

Singurul motiv pentru care antrenorul nu ar mai fi atât de prezent în viața de cuplu ar fi perioada sa de pregătire pentru a deveni campion, spune Anamaria Prodan.

”Laurențiu este în perioada de pregătire, omul vrea să fie campion. Bebe (n.red. fiu cel mic) e supărat că nu l-a văzut acum, acum 10 min am vorbit cu el, zicea ca ne pupă si ne iubește pe mine și pe Adi (n.red. Adrian Thiess, alături de care era Anamaria Prodan).. (…) Eu cu Adi nu știm. (…) Noi nu divorțăm. Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. (…) Nu mai promovați nonvalori. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu” a mai spus ea.