Reacția neașteptată a lui Gigi Becali în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

13 oct. 2021
Reacția neașteptată a lui Gigi Becali în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat nenumărate atacuri la adresa lui Gigi Becali, în special în perioada în care zvonurile legate de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf au început să apară.

Deși mulți se așteptau ca patronul FCSB să o atace la rândul său pe impresară, reacția lui Gigi Becali în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost una complet neașteptată.

Gigi Becali s-a declarat neutru când a venit vorba de divorț. Patronul FCSB a mărturisit că deși Reghe îi este prieten, preferă să nu comenteze întâmplările din familia acestuia sau să îl critice.

Mai mult de atât, Becali spune că nu e interesat de acest divorț, mărturisind că decizia îi aparține strict lui Laurențiu Reghecampf, care probabil știe singur ce motive au dus la o astfel de situație.

”E bine?”

”Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează”, a mărturisit Becali.

Patronul FCSB și-a modificat apoi declarația, adăugând că, de fapt, nici nu îl cunoaște pe Reghe și nu are nicio calitate să vorbească despre el sau familia sa

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a mai declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Deși Anamaria Prodan a sperat până în ultimul moment că divorțul va fi anulat, Laurențiu Reghecampf nu se abate de la drumul său. Antrenorul a anunțat că a depus deja actele de divorț

El nu a comentat speculațiile referitoare la noua sa iubită, Corina Bilcon, dar nici nu le-a negat, lăsând astfel loc de interpretări.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, pentru cancan.ro.