Anamaria Prodan turneu în toată țara! Ce vrea să propovăduiască: a luat-o razna? Laurențiu Reghecamf a rămas mască

de:
18 iun. 2022
Anamaria Prodan turneu în toată țara! Ce vrea să propovăduiască: a luat-o razna? Laurențiu Reghecamf a rămas mască
Anamaria Prodan

De când am aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, viața impresarei a cunoscut o schimbare spectaculoasă. Aceasta și-a lansat un parfum și mai mult de atât, a devenit și acționar la două televiziuni din România.

Schimbările nu se opresc însă aici. În timp ce Laurențiu Reghecampf doar ce a fost demis din postul de antrenor de la Universitatea Craiova, Anamaria Prodan cunoaște ascensiunea.

Pentru că divorțul și mariajul cu Reghe au învățat-o multe, impresara are de gând să le împărtășească și celor din jurul lor învățăturile sale, drept urmare, de acum, Anamaria Prodan va susține seminarii de dezvoltare personală.

Totul a fost deja pus punct, iar impresara urmează să călătorească prin țară într-un turneu unde le va împărtăși fanilor săi toate experiențele sale. Turneul este intitulat ”Eu sunt Voi!”, iar Anamaria Prodan va vorbi despre deciziile luate în viața ei, atât pe plan profesional, cât și personal.

Astfel, toți cei aflați în impas vor putea să primească sfaturi din partea impresarei și de asemenea vor putea învăța cum să depășească altfel momentele dificile din viața lor.

Cu ce a ajuns să se ocupe Anamaria Prodan în timpul divorțului

”A venit momentul să pot să-mi ajut semenii. După o viață de muncă și performanță cred că am acumulat atât de multă înțelepciune și am primit de la viață atâtea lucruri bune, dar și dezastruoase, încât pot să vorbesc deschis în fața țării despre ele. Cum le-am depășit?

De unde îmi vine forța? Cum am luat decizii bune sau rele? Dacă m-au afectat? Totul față în față cu cei ce au crezut în mine și le-am fost model în viața. Eu sunt ei!”, a declarat Anamaria Prodan.

Practic, discuțiile vor viza familia, demnitatea, profesionalismul, dar și mândria, lucruri care au fost puse la grele încercări în viața impresarei. Turneul este programat să înceapă în luna august, iar Anamaria Prodan se va opri în doar câteva orașe din țară unde va împărtăși toate experițele sale de viață.