Politicianul super celebru care a avut o relație cu Anamaria Prodan. Cu el trebuie să se căsătorească

de:
10 nov. 2021
Politicianul super celebru care a avut o relație cu Anamaria Prodan. Cu el trebuie să se căsătorească
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan trece prin momente la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Impresara divorțează de soțul ei Laurențiu Reghecampf după ani întregi de căsnicie, iar zvonurile conform cărora acesta ar avea și o amantă pe nume Corina Bilcon care este însărcinată au agravat situația.

Pentru Anamaria Prodan acesta este cel de-al doilea divorț, prima oară, impresara divorțând de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în anul 2007.

Este vorba despre nimeni altul decât Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, care la vremea respectivă, era văzut în preajma lui Corneliu Vadim Tudor, pe vremea când acesta conducea PRM, relatează Impact.

Sursa citată precizează că relația celor doi ar fi fost una intensă, pasională, iar mulți se așteptau să-i vadă chiar și căsătoriți. La un momentdat, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni televizate.

Ea recunoștea relația cu Codrin Ștefănescu, dar și faptul că au fost la un pas distanță să se căsătorească, însă iată că destinul le-a pregătit cu totul altceva.

Anamaria Prodan se recăsătorește

Deși nu a primit prea bine vestea divorțului intentat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a conformat ulterior, ba chiar a mărturisit că nu va pierde prea mult timp și se va mărita cu un om bogat, dar și șarmant, după cum povestește chiar ea.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Mai mult de atât, ea mai declara că este o persoană fericită, iar atunci când lucrurile se vor aranja în viața ei, va exista și acea persoană specială.

”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.