Anamaria Prodan se împacă cu Laurențiu Reghecampf? Răsturnare de situație în cazul divorțului celor doi

06 nov. 2021
Anamaria Prodan se împacă cu Laurențiu Reghecampf? Răsturnare de situație în cazul divorțului celor doi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Antrenorul a confirmat că divorțează de soția sa în vara acestui an, iar impresara a negat vehement asta până când, în urmă cu câteva săptămâni, acesat a depus și actele de divorț.

După ce au apărut informații în presă referitoare la presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, Anamaria Prodan și-a schimbat complet atitudinea.

Impresara mărturisea că vrea să divorțeze, ba chiar spunea că averea cuplului este doar a ei, iar Reghe va rămâne doar cu salariul pe care îl câștigă pentru postul de impresar.

Surprinzător sau nu, într-o declarație recentă, Anamaria Prodan pare dispusă să îi mai dea o șansă soțului ei. Impresara a mărturisit că se va ridica după această lovitură și îl va lăsa pe omul pe care îl iubește să fie fericit.

”Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan ia în calcul să se reîmpace cu Laurențiu Reghecampf

Ba mai mult de atât, impresara mai susținea că alegerile ieftine se plătesc scump, iar când Laurențiu Reghecampf își va da seama unde a greșit, probabil se va întoarce înapoi. Cât despre reîmpăcare, Anamaria Prodan lasă totul în voia domnului, fără a-și mai face vreun plan.

”Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București . Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a mai adăugat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Oricum ar fi, impresara este pregătită să meargă mai departe. Anamaria Prodan mărturisește că dacă divorțul se va concretiza, are în plan să iubească din nou, să se recăsătorească și să aibă lângă ea un bărbat care să o aprecieze pentru toate calitățile sale, iar mutarea din Dubai s-ar putea să o ajute mult în acest sens.