Atenție mare! Fructele care îngrașă cel mai mult! Doctorul Andrei Haidar avertizează

07 aug. 2019
Atenție mare! Fructele care îngrașă cel mai mult! Doctorul Andrei Haidar avertizează

Andrei Haidar este unul dintre cei mai buni doctori gastroenterologi din România și totodată specialist în nutriție. Originar din Siria, acesta și-a făcut studiile de medicină în România, iar apoi a ales să lucreze în mai multe țări. În cele din urmă, a ales să rămână în București, la Spitalul Colentina și clinicile Monza.

Doctorul Andrei Haidar a oferit un amplu interviu Revistei Capital și printre foarte multe sfaturi interesante, el a vorbit și despre o dietă, pe care cei care vor să slăbească o pot urma. El a avertizat că se pot consuma fructe și legume, însă cu moderație. „Atenție, strugurii îngrașă, bananele sunt interzise, smochinele și curmalele la fel, restul poți să mânânci două mere, trei pere sau patru mandarine de exemplu. Nu ai voie unt, smântână, alune și toate de acest tip”, a spus celebrul medic.

Micul dejun ar trebui să conțină 150 grame de brânzeturi nesărate, cu un albuș de ou, cu roșii, castraveți, două felii de pâine cu un ceai, iaurt sau lapte. Următoarea masă, ar trebui să fie pe la 10-11, un fruct, nu din cele interzise. Pentru prânz, între 13-15 se poate alege orice zarzavat gătit cu carne și eventual o supă de zarzava, dar fără pâine, apoi pe 16-17 iarăși  un fruct sau o salată, iar seara o friptură cu o salată.