Aveţi grijă! Topul zodiilor de bărbaţi afemeiaţi! De aceştia trebuie să te fereşti dacă nu vrei aventuri

21 feb. 2020
Aveţi grijă! Topul zodiilor de bărbaţi afemeiaţi! De aceştia trebuie să te fereşti dacă nu vrei aventuri

Astrologii spun că există o serie de semne zodiacale masculine care sunt mai predispuse la a curta mai des. Chiar dacă nu vorbim de informaţii exacte, puteţi avea în vedere şi acest aspect, mai ales dacă credeţi în zodii şi astrologie.

Ultimul loc din clasament, locul 5, este ocupat de Leu

Cu toate că pare un cuceritor, şarmantul Leu poate să îşi ţină de multe ori coada între picioare înainte să atace, motiv pentru care este de obicei mai mult fidel. Cu toate acestea, simţurile sale sunt ascuţite şi îşi va căuta din când în când prada. Astrolegii spune că Leilor le place să cucerească prin epatare, făcând aproape piruete în fața celei pe care o vrea, doar doar o să îi cadă în plasă.

Bărbaţii din zodia Taur ocupă un binemeritat loc patru, fiind consideraţi extrem de afemeiaţi. Se pare că aceştia plănuiesc toată ziua la următoarea lor cucerire și, fiind încăpăţânaţi, nu se lasă până nu reușesc să atragă femeia aflată în atenţia lor. Cu toate acestea, ei respectă în același timp o relație serioasă, fiind, când trebuie, persoane fidele. Cu toate acestea, în cazul în care nu se simte foarte apreciat în relația de cuplu nu va avea nicio problemă în a-şi căuta consolarea în altă parte.

Începem cu zodiile aflate pe podium. Locul trei este ocupat de zodia Rac. Cu toate că Racii sunt de obicei persoane timide şi comode, aceştia au şi partea lor atragătoare, ajungând de multe ori în escapade amoroase. Racul le cucerește pe femei tocmai cu atitudinea de bărbat cuminte și înţelegător, însă este în stare de mai mult atunci când vine vorba de atracţie şi iubire. Cu toate că poate atrage cu uşurinţă alte persoane, Racii sunt familişti convinşi atunci când găsesc persoana potrivită.

Locul doi este ocupat de abilul Scorpion care reuşeşte, cu un pahar de șampanie, un aer misterios și câteva vorbe dulci să cucerească pe oricine. Astrologii spun că bărbații Scorpioni ajung să le înnebunească pe femei. Cu toate acestea, după cum îi este şi numele, Scorpionul mai degrabă cucerește și abandonează, fix ca în viaţa reală. Chiar dacă nu se culcă cu toate femeile pe care le vrăjesc, bărbații Scorpion pot fi considerați lejer niște fustangii.

Vărsătorul, cel mai afemeiat bărbat

Atunci când vine vorba de bărbaţi afemeiaţi, Vărsătorii par să câştige premiul de departe. Cei născuți în zodia Vărsător își schimbă partenerele de sex feminin mai repede decât şosetele. Se spune că Vărsătorii nu pot fi stabili emoțional, iar asta îi face să își concentreze energia mai mult pe aventuri de-o noapte decât pe relații de lungă durată. Se pare că aceştia sunt cei mai fustangii din toate zodiile masculine.