Banca Transilvania preia toți clienții Raiffeisen Bank? Este anunțul momentului. Nu s-a mai întâmplat asta până acum

09 mai 2023
Banca Transilvania preia toți clienții Raiffeisen Bank? Este anunțul momentului. Nu s-a mai întâmplat asta până acum

Banca Transilvania ar putea prelua toți clienții Raiffeisen Bank. Până acum nu s-a mai întâmplat un astfel de lucru, motiv pentru care anunțul este unul surprinzător.

Programul Stup Fest de la Banca Transilvania, care se adresează micilor întreprinzători din București, va oferi servicii nefinanciare la preț redus în perioada 8-12 mai 2023, indiferent dacă solicitanții sunt sau nu clienți bancari. Scopul acestui ajutor este de a da un impuls celor care lansează o afacere sau celor care au deja o întreprindere pe care vor să o extindă în mediul online.

„Oferta cuprinde soluţii pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente medicale pentru angajaţi, asistenţă legală, date despre companii, gestiune digitală cash-flow, customer relationship management (CRM), analiză financiară digitală, francizare, respectiv POS pentru firmele din domeniul HoReCa”, spun reprezentanţii Băncii Transilvania.

Antreprenorii au flexibilitatea de a-și adapta pachetele de servicii la nevoile lor specifice, având posibilitatea de a accesa două pachete. Primul pachet, denumit „Porneşte-ţi afacerea!”, este conceput pentru persoanele care doresc să înființeze o afacere și cuprinde soluții esențiale pentru start-up, cum ar fi înființarea unei companii, facturare digitală, servicii de contabilitate, case de marcat, sisteme POS și prezență online, scrie zf.ro.

Cel de-al doilea pachet, „Hai cu afacerea în online!”, este destinat antreprenorilor care doresc să își extindă afacerea online și oferă îndrumare gratuită, înființarea unui magazin online cu servicii conexe și campanii de marketing pentru a stimula vânzările online.

În timp ce unele dintre soluțiile campaniei pot fi accesate direct prin intermediul platformei Stup Fest, altele necesită o vizită la Stup, situat în Calea Șerban Vodă 206-218 din București, în urma procesului de aplicare. Echipa Stup îi va contacta ulterior pe toți solicitanții de campanii.

Banca Transilvania are de gând să fure clienții de la Raiffeisen Bank

Stup, o inițiativă a Băncii Transilvania, este o platformă care pune în legătură antreprenorii cu furnizorii de servicii și produse necesare pentru începerea, administrarea și derularea unei afaceri. De la lansarea sa, în iulie 2022, Stup a crescut și a devenit o comunitate de peste 11.000 de membri. Obiectivul principal al proiectului Stup este de a facilita accesul la sfaturi valoroase și expertiză de la antreprenori cu experiență, adresându-se tuturor antreprenorilor, nu doar clienților băncii.

Raiffeisen Bank a lansat recent un astfel de serviciu, însă faptul că Banca Transilvania a apărut cu ceva similar înseamnă că vrea să-i atragă pe clienți.