BCR, cea mai bună veste pentru toți clienții! Ce schimbare importantă a făcut banca. Puteți profita chiar de acum

26 apr. 2023
BCR, cea mai bună veste pentru toți clienții! Ce schimbare importantă a făcut banca. Puteți profita chiar de acum

BCR a anunțat o veste bună pentru toți clienții. Banca a făcut o schimbare foarte importantă, iar clienții pot profita chiar acum de ea.

BCR a colaborat cu Regnet, o platformă online specializată în crearea de societăți comerciale (SRL) și persoane fizice autorizate (PFA), pentru a oferi o funcție care permite antreprenorilor să își înființeze sau să își modifice statutul firmei direct din aplicația bancară. Cu această funcționalitate, orice utilizator al platformei digitale George își poate gestiona cu ușurință informațiile despre firmă sau PFA, fără a mai fi nevoie să viziteze Registrul Comerțului. Antreprenorii pot finaliza o serie de operațiuni, inclusiv actualizarea datelor de identificare, extinderea sediului social, schimbarea sediului social, transferul, adăugarea de CAEN și alte servicii, scrie zf.ro.

”Rămânem consecvenţi eforturilor noastre de a simplifica şi eficientiza activitatea antreprenorilor prin ecosistemul George, nu doar de a oferi servicii financiare de bază. Le mulţumim partenerilor noştri de la Regnet pentru că ni s-au alăturat acestui demers şi pentru ceea ce au reuşit să facă în digitalizarea relaţiei dintre firme şi autorităţile statului.

Pe lângă produsele bancare, platforma George le oferă acum antreprenorilor servicii conexe absolut necesare, cum ar fi abonamente medicale pentru angajaţi, tichete de masă, semnătură digitală calificată, soluţii de plată mobilă, de administrare a documentelor şi facturare şi multe altele“, a spus Mihai Sandu, şef departament vânzări digitale şi parteneri la BCR.

Noua funcționalitate este deja disponibilă pe platforma de digital banking a BCR

Platforma bancară digitală a BCR, George, a introdus deja noua funcționalitate. Aceasta este acum implementată în George Online Banking. Clienții BCR beneficiază de o reducere de 20% la un comision de serviciu.

De când a devenit disponibilă pentru prima dată, BCR a extins setul de funcționalități disponibile pe platforma George la 270 de opțiuni, destinate atât persoanelor fizice, cât și companiilor, și a făcut acest lucru în ultimii patru ani.

“Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulţi utilizatori care au nevoie să înregistreze operaţiuni la Registrul Comerţului şi care vor să scape de drumuri, cozi, timp pierdut şi de birocraţie. Pentru noi, parteneriatul cu BCR este important întrucât contribuie la viziunea noastră de a optimiza şi simplifica procesele de înfiinţare sau modificare a unei firme ori PFA.” , a precizat Cristian Bărcan, CEO Regnet