BCR face anunțul anului! Veste importantă pentru toți clienții! Gigantul austriac dă premii mari în bani. Ce trebuie să faci

21 apr. 2023
BCR face anunțul anului! Veste importantă pentru toți clienții! Gigantul austriac dă premii mari în bani. Ce trebuie să faci

Românii care sunt clienți la BCR trebuie neapărat să știe aceste informații importante. Gigantul austriac a venit cu un anunț surprinzător pentru români.

Prime Dash, un start-up din Oradea specializat în soluții de business intelligence pentru întreprinderi mici și mijlocii, a fost ales de Seed Starter, fondul de investiții al Erste Group (proprietarul BCR), pentru a participa la un program special de accelerare. Acest program se va desfășura în Silicon Valley, alături de alte șase start-up-uri din regiune.

Prime Dash derulează în prezent o rundă de finanțare de 8 milioane de dolari la Londra și și-a câștigat locul în programul de accelerare după ce a câștigat o altă rundă la București, în cadrul unui eveniment găzduit de acceleratorul Seed Starter și Unicorn Attacks, scrie zf.ro.

Fondul de investiții al proprietarului BCR îi trimite în Silicon Valley pe cei de la Prime Dash

În februarie, Prime Dash, un absolvent al InnovX-BCR, a fost ales să se alăture programului Silicon Valley Accelerator din Praga, care este gestionat de Seed Starter CS – fondul de capital de risc al Erste Group.

Această recunoaștere a venit în urma unei competiții desfășurate la București, organizată de InnovX-BCR, Seed Starter și Unicorn Attacks. Dintre cele cinci companii absolvente InnovX-BCR prezente, printre care Finqware, Jobful, QuickLegal și Softlead, Prime Dash a primit oportunitatea de a participa la programul de accelerare, scrie sursa anterior citată.