BCR mișcare de ultimă oră! Vrea să ia toți clienții de la Banca Transilvania și CEC Bank. Marea promisiune a austriecilor, la 4 luni de la scandalul Schengen

08 apr. 2023
BCR mișcare de ultimă oră! Vrea să ia toți clienții de la Banca Transilvania și CEC Bank. Marea promisiune a austriecilor, la 4 luni de la scandalul Schengen

BCR se află pe locul 2 în topul băncilor din România, ca număr de active, după Banca Transilvania, care este lider detașat pe piață în acest moment. Foarte bine stă și CEC Bank, care a cunoscut o creștere accentuată în ultimele luni și se află momentan pe locul 6, dar cu șanse mari să urce în clasament.

După scandalul Schenge, BCR a pierdut foarte mulți clienți care au migrat fie la Banca Transilvania, fie la CEC Bank. Acum austriecii vor să recupereze terenul pierdut și vin cu oferte foarte bune. Recent au promovat oferta de 8% la depozitele în lei, care este cea mai mare de piață, dintre băncile aflate în top 10.

Acum au investit enorm în marketing și vin cu o nouă viziune. Vor să ofere clienților consultanță financiară și să-i ajute să-și îndeplinească dorințele pe toate palierele.

Ce promit cei de la BCR în prezent

Schimbarea este singura constantă din viața noastră. Fie că o facem noi, fie că se întâmplă pur și simplu.

Oricare ar fi schimbarea din viața ta, suntem alături că tu să iei cele mai bune decizii. Contează pe noi cu soluții financiare inteligente și personalizate, instrumentele și produsele bancare potrivite, consultanță și suport permanent prin Ada.

BCR. Pentru o Românie inteligentă financiar.

Protejează tot ce iubești

Schimbarea este singurul lucru constant, fie că o facem noi, fie că se întâmplă pur și simplu. E mai usor să schimbi atunci când tot ce contează pentru tine e asigurat. Suntem alături de tine ca alegerile tale financiare din noul an să îți facă bine..

Gândește-te la casă. Fă-o frumoasă până devine acasă

Oricând vrei să schimbi ceva la casa ta, să reamenajezi, să extinzi, să personalizezi, ai nevoie de un plan financiar inteligent. Transformă-ți casa în acasă și alege soluțiile potrivite nevoilor tale.

Gândește-te la job. Și fă ce-ți place

Oricând vrei să schimbi ceva la jobul tău, să alegi ceva nou, ceva diferit, potrivit pentru tine, ai nevoie de un plan financiar inteligent. Când faci alegerile financiare potrivite, îți poți transforma pasiunea în job-ul la care visezi.