Bomba serii la Antena 1! Am aflat cine câștigă Asia Express. Mihai Petre și Elwira ies de pe listă

de:
02 nov. 2021
Bomba serii la Antena 1! Am aflat cine câștigă Asia Express. Mihai Petre și Elwira ies de pe listă

Fanii Asia Express așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va câștiga competiția, iar recent în spațiul public au apărut informații cărora marii câștigători ai Sezonului 4 Asia Express ar fi chiar Mihai Petre și Elwira.

Această idee a fost conform cărora Mihai Petre și Elwira ar câștiga Asia Express a fost dezbătută o bună perioadă de timp, iar Mihai Petre nu a negat, dar nici nu a confirmat informația.

Până acum, din cele 9 echipe și cei 18 concurenți, trei echipe au plecat deja acasă. Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, au pierdut mai repede decât s-ar fi așteptat, iar după ele au urmat Connect-R și Shift.

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile Zarug și Lorelei Bratu și-au luat rămas buni de la colegi chiar când urmau să filmeze în Georgia.

Spre deosebire de celalalte echipe, Mihai Petre și Elwira s-au remarcat printr-un spirit accentuat al competiției. Cei doi sunt foarte ambițioși, dar la fel sunt și Lidia Buble și sora ei Estera.

Cine sunt câștigătorii Asia Express

Ca să nu mai vorbim nici de ambiția lui Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, dar și Natanticii, Cosmin și Eliza (Lizy), care sunt cotați cu mari șanse la premiul mult râvnit de toți, în valoare de 30.000 de euro.

Cine va fi însă marele câștigător? Surse au declarat pentru showblitz.ro că cei care ar fi ajuns primii la Irina Fodor nu ar fi Mihai Petre și Elwira, ci Emi și Cuza, deci am putea vorbi de o răsturnare de situație aici.

Să nu uităm nici că cei doi tineri formează alături de Cucu, trupa de pamflet Noaptea Târziu și prezintă o emisiune legată de realuty show-ul de pe Antena 1 și în mediul online, pe Antena Play, unde prezintă povești care nu au fost arătate la televizor și au tot suportul din partea fanilor care îi urmăresc constant.

Cu cine a semnat Cuza după Asia Express

Mai mult de atât, eperiența Asia Express i-a priit din mai multe puncte de vedere lui Cuza, care s-a ales cu un contract, prezentând deja o emisiune la Radio Zu alături de Răzvan Popescu

”Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău.

Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat. Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să «fur» din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai… vreau să învăț tot”, mărturisea Cuza despre noul lui proiect.