Motivul pentru care Mihai Petre nu este deloc suportat de colegii de la Asia Express. Ce spune Lidia Buble

de:
12 oct. 2021
Motivul pentru care Mihai Petre nu este deloc suportat de colegii de la Asia Express. Ce spune Lidia Buble
Mihai Petre și soția lui, Elwira

Deși mulți s-au bucurat când au auzit că Mihai Petre va concura la Asia Express alături de soția sa, comportamentul colegilor, dar și al fanilor acestuia s-a schimbat treptat. Nimeni nu îl mai suportă.

Mihai Petre și Eliwra au venit la Asia Express cu un singur scop: să câștige, iar asta se simte atât în rândul fanilor, cât și în rândul celorlalți concurenți care au ajuns pur și simplu să nu îi mai suporte atitudinea acestuia.

Au început să fie competitivi și din ce în ce mai agitați, doar pentru a pune mâna pe premiul cel mare. Ba mai mult de atât, Mihai Petre a mai avut și o criză nervoasă în timpul filmărilor care nu a putut fi evitată.

S-a întâmplat la proba de pictat pe apă, când Mihai Petre nu s-a mai putut abține. Concurentul s-a enervat foarte tare pentru că nu ieșea pictura așa cum trebuia, motiv pentru care a rugat-o pe Elwira să îl lase pe el la această probă.

„Te rog, lasă-mă pe mine. Lasă-mă pe mine, da?„, i-a spus concurentul soției sale, cu o voce mai ridicată.

Mihai Petre este criticat din toate părțile

Nici ceilalți concurenți nu au privit cu ochi prea buni evenimentul, iar fanii au reacționat și ei pe rețelele de socializare, revoltați de atitudinea lui Mihai Petre.

Mulți îl acază de orgolii, alții îl văd enervant, pe când unii o felicită pe soția sa că reuștește să facă față presiunii.

”Ești orgolios prostește, ai repetat ca un papagal enervant faptul că Elwira a îndrăznit să spună că scrii urât, oare acasă fără public ce-i faci domnule Petre”; ”Felicitări Elwira pentru cât bun simț ai, nu mai tolera atâtea orgolii din partea soțului”, ”Misogin, antipatic, te crezi buricul pământului”, sunt doar o parte din comentariile fanilor.

Alții au trecut chiar la acuzații mai dure. ”Absolut îngrozitor modul în care te comporți cu Elwira și cu oamenii cărora le ceri ajutorul”, a mai scris un internaut.