Cătălin Scărlătescu, concediat de Antena 1? Gafa majoră făcută de juratul Chefi la Cuțite. Este greu de iertat așa ceva

de:
02 mai 2023
Cătălin Scărlătescu, concediat de Antena 1? Gafa majoră făcută de juratul Chefi la Cuțite. Este greu de iertat așa ceva

Chef Cătălin Scărlătescu riscă să fie concediat de la Antena 1? Ultima gafă făcută de acesta i-ar putea supăra pe producătorii emisiunii Chefi la Cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu este jurat la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Pe platourile de filmare îi vedem pe cei trei jurați râzând, glumind și fiind extrem de apropiați.

Ar putea fi totul doar o strategie de marketing? Cam asta dă de înțeles Cătălin Scărlătescu. El a dezvăluit public într-o podcast că nu este prieten nici cu Florin Dumitrescu și nici cu Sorin Bontea.

Bucătarul spune că nu a ieșit niciodată la o bere cu ei și că mai degrabă există o rivalitate. Iar cu siguranță cei de la Antena 1 nu ar fi vrut ca așa ceva să se audă public vreodată.

Gafa majoră făcută de Cătălin Scărlătescu, juratul Chefi la Cuțite

Mai mult atât, bucătarul a mai spus și că producătorul Mona Segall i-ar fi spus că va fi cel ”mai iubit bucătar din țară”, lucru auzit și de Sorin Bontea, dar și de Florin Dumitrescu.

”Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei.

Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall (n.r. – producător de televiziune), ea mi-a spus așa: Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta. Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei fac front în fața mea. Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou și au venit trei oameni: Vreau să fac poză cu tine! Păi și cu ei doi? Nu”, a spus juratul Chefi la Cuțite.

Rămâne de văzut dacă cei de la Antena 1 îl vor penaliza pentru gafa sau lucrurile vor rămâne așa cum le știm. Oricum ar fi, dezvăluirile au fost cât se poate de jenante pentru cei doi colegi ai săi.