Câte clase are celebra Vica Blochina de la Survivor România. Ce înălțime și ce vârstă are Faimoas

11 ian. 2023
Câte clase are celebra Vica Blochina de la Survivor România. Ce înălțime și ce vârstă are Faimoas

Vica Blochina este fără doar și poate unul dintre cele mai interesante personaje de la Survivor România. Cunoscută ca fiind cea mai celebră amantă din România, după relația secretă cu selecționerul Victor Pițurucă, cu care are și un copil, aceasta a apărut de-a lungul timpului în nenumărate emisiuni TV.

În vara aceasta, Vica Blochina a acceptat provocarea celor de la Antena 1 și a făcut un salt spectaculos în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă. Dar experiența Survivor va fi fără doar și poate cea mai intensă dintre toate.

Vica Blochina are 47 de ani și nu-și ascunde deloc vârsta. Ea s-a născut în Lituania și a făcut parte dintr-o trupă de balet Melody cu care a și venit în România. Așa a devenit un nume destul de cunoscut în showbiz.

Ce studii are celebra Vica Blochina

Vica Blochina are o înălțime de 1.74, iar greutatea a evitat să o mai menționeze în ultima perioadă, pentru că a pus destul de multe kilograme pe ea.

Deși mulți s-ar aștepta ca Vica Blochina să nu aibă mai mult de 12 clase, ei bine aceasta a terminat și o facultate în domeniul turismului. Și-a început studiile în Cipru, iar în România, în cadrul Universității Bioterra le-a și finalizat. La Survivor România, deși este considerată o concurentă slabă, a adus deja puncte și în mod cert va face multe surprize.

Probabil producătorii o vor ajuta să rămână cât mai mult timp în show pentru că aceasta este o fire manipulatoare și conflictuală, ceea ce reprezintă un ingredient cheie pentru audiență.