Ce a ajuns să facă Lavinia Pîrva pentru bani? Este de necrezut. Mulți spun că Ștefan Bănică a obligat-o

22 sept. 2022
Ce a ajuns să facă Lavinia Pîrva pentru bani? Este de necrezut. Mulți spun că Ștefan Bănică a obligat-o

În momentul în care Lavinia Pîrva l-a cunoscut pe Ștefan Bănică, cariera ei era în plină ascensiune. Aceasta s-a impus pe piață ca o cântăreață exrem de sexy și făcea parte din trupa Spicy. Doar că reputația ei și a colegei sale nu era chiar cea mai bună. Ea era asociată cu mulți bărbați potenți financiar la acea vreme și cu vacanțe de lux plătite de aceștia.

Lavinia Pîrva l-a cunoscut pe Ștefan Bănică în timp ce era concurentă la Dansez pentru tine. Ea a început relația cu artistul când el era căsătorit cu Andreea Marin. Zâna Surprizelor nu a putut suporta această umilință și a divorțat.

Deși puțini credeau că Ștefan Bănică își va asuma vreodată relația cu Lavinia Pîrva, iată că cei doi s-au căsătorit în urmă cu ani buni în Bulgaria și au împreună un băiețel. Dar cariera artistei a stagnat.

Ce a ajuns să facă Lavinia Pîrva pentru bani

Dacă soțul ei și fiul acestuia au tot avut contracte cu Antena 1, ei bine ea a fost doar invitată în diverse emisiuni, dar fără să aibă vreun proiect concret care să-i aducă și bani. Astfel că și-a deschis un business online cu haine, dar care nu i-a mers foarte bine. Vindea treninguri, dar la un preț destul de mare.

Pentru că nu i-a mers nici asta, iar Ștefan Bănică era singurul care aducea bani în casă, ea a revenit pe scenă și s-a apucat de muzică sârbească. Astfel a ajuns să cânte în diverse localuri pentru a-și rotunji veniturile. Piesele ei sunt apreciate de public, însă pentru radiou-ri sau Youtube, ea practic nu există.

În schimb, Andreea Marin este fabrică de bani. Aceasta are multe proiecte în desfășurare și continuă să facă rating ori de câte ori este invitată în vreun podcast sau emisiune TV.