Ce pensie alimentară îi plătește Ștefan Bănică Jr. fiicei sale Violeta. Andreea Marin nu a vorbit niciodată despre asta

13 oct. 2021
Ce pensie alimentară îi plătește Ștefan Bănică Jr. fiicei sale Violeta. Andreea Marin nu a vorbit niciodată despre asta

Ștefan Bănică Jr. nu este atât de darnic când vine vorba de Violeta, fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin, drept urmare pensia alimentară pe care adolescenta o încasează nu este chiar atât de mare.

Ștefan Binică Jr. a fost căsătorit cu Andreea Marin timp de șapte ani, în perioada 2006-2013. Toți îi vedeau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la acel moment și nimeni nu avea să prevestească ceva urma.

Cu toate astea, căsătoria celor doi nu a rezistat prea mult. S-au spus cuvinte grele, au urmat scandaluri, dar în final avalanșa de cuvinte s-a terminat, iar cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Așa cum era de așteptat, Violeta a rămas cu mama ei, iar așa cum este legal, tatăl are de plătit o pensie alimentară. Ștefan Bănică Jr. știe foarte bine acest lucru în condițiile în care, înainte de relația cu prezentatoarea tv, cântărețul s-a iubit cu Camelia Constantinescu, alături de care mai are un fiu, Radu Ștefan.

Și aici, artistul a plătit o pensie alimentară până când fiul lui a împlinit vârsta de 18 ani. Ștefan Bănică Jr plătea lunar suma de 1.500 de euro pentru el.

Pensia alimentară plătită de Ștefan Bănică Jr.

Dacă vă întrebați câți bani scoate din buzunar artistul lunar pentru fiica sa Violeta, ei bine, pentru el lucrurile nu s-au schimbat prea mult. În ciuda modificărilor prețurilor și a puterii de cumpărare, Ștefan Bănică Jr plătește tot suma de 1.5000 de euro lunar, scrie bzi.ro.

Oricum ar fi, Andreea Marin și fiica ei Violeta se descurcă, iar zâna este mândră de ea. Recent, ea mărturisea că cele două se sfătuiesc și își dau răspunsuri reciproc, însă momentul adevărului va veni atunci când fiica Andreei Marin va crește și mai mult, iar vedeta va trebui să aibă toate răspunsurile deja pregătite.

”Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are.

E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, mărturisea Andreea Marin la Prima TV.