Ce spune culoarea ta preferată despre tine? Semnificațiile sunt mai puternice decât crezi

28 aug. 2020
Ce spune culoarea ta preferată despre tine? Semnificațiile sunt mai puternice decât crezi

Culoarea preferată spune multe despre trăsăturile de personalitate ale unei persoane. Îți prezentăm, în continuare, care sunt cele mai importante trăsături pe care le ai, în funcție de culoarea preferată. 

ALB

Dacă alb este culoarea ta preferată, înseamnă că este decentă, pozitivă și echilibrată. De asemenea, te caracterizează optimismul și înțelepciunea. Poți părea timidă însă, în realitate, ești o persoană puternică și sigură pe tine. Uneori, poți fi prea dură cu tine.

GALBEN

„Daca iubesti culoarea galben, esti o fire vesela, pozitiva si ai darul de a-i incanta pe toti cei din jur. Ai o gandire usor pragmatica si tinzi sa analizezi totul cu de-amanuntul. Esti impulsiva, actionezi in mod rapid si iei decizii cu mare viteza si fermitate.

VERDE

Daca iubesti culoarea verde, esti o persoana practica, stabila si echilibrata. Tratezi oamenii cu generozitate si compasiune. Ai nevoie de iubire si oferi iubire. Esti apreciata si admirata pentru ca esti mereu bine intentionata.

ALBASTRU

Daca iubesti culoarea albastru, esti o fire conservatoare si atenta la detalii. Actionezi doar dupa ce cantaresti bine totul. Vrei sa fii inconjurata de armonie si de liniste. Esti deschisa, sociabila si iti place sa petreci mult timp alaturi de cei dragi. Esti loiala si onesta cu partenerul de viata,” noteaza andreearaicu.ro.

ROSU

Dacă iubești culoarea roșu, atunci ești extrovertită și optimistă, activă și mereu în centrul atenției. Te bucuri de fiecare moment, iubești viața și te bucuri de fiecare moment la maximum.

MOV

„Daca iubesti culoarea mov, esti o fire sensibila si intelegatoare. Oferi mereu sprijin atunci cand e nevoie. Esti diplomata, idealista si una dintre putinele persoane care vad partea plina a paharului in ceea ce priveste viata. Esti intuitiva si ai mereu ceva bun de oferit celor din jur. Esti confidenta omului tau.

MARO

Daca iubesti culoarea maro, esti onesta, responsabila si foarte increzatoare in propriile forte. Familia si viata in doi sunt cele mai importante pentru tine. Tanjesti dupa liniste si iubire in cuplu, dar si dupa siguranta.

GRI

Daca iubesti culoarea gri, ai o atitudine nonsalanta in ceea ce priveste viata si adesea tratezi problemele cu indiferenta. Nu iti place sa atragi atentia asupra ta, esti o fire calma si tanjesti dupa o viata linistita.

NEGRU

Daca iubesti culoarea negru, prestigiul si puterea vor fi foarte importante pentru tine. Esti o fire independenta, determinata si cu o vointa de fier. Dai impresia ca esti o fire sofisticata, insa este doar o armura pe care o imbraci, tu in sinea ta fiind usor nesigura, sensibila,” adauga andreearaicu.ro.