Ce vezi în imaginea de mai jos? Află despre tine ceea ce nu ți-ai imaginat

23 sept. 2019
Ce vezi în imaginea de mai jos? Află despre tine ceea ce nu ți-ai imaginat

Privește cu atenție imaginea și spune ce îți trece pentru prima dată prin minte. Alegerile tale vor spune multe lucruri despre tine.

Studiile au arătat că copiii nu pot vedea cuplul pentru că nu au astfel de imagini în memoria primară și, în schimb, văd nouă delfini.

dolphins illusion solution

Concentrați-vă pe următoarea imagine și dați un răspuns rapid: Ce scări veți folosi pentru a urca și pe care să coborați?

stairs illusion

Majoritatea oamenilor care văd această imagine tind să urce pe scările din stânga și să coboare pe scările din dreapta. Această reacție este probabil influențată de modul de a citi occidental de la stânga la dreapta. În timp ce cei care citesc de la dreapta la stânga, ca arabii, tind să dea răspunsul opus.

Există un cap al bărbatului undeva în această imagine. Găsește-l!

head illusion

Dacă ai reușit să găsești bărbatul în 3 secunde, atunci partea dreaptă a creierului tău este mai dezvoltată decât cea a unei persoane obișnuite.

Dacă l-ați găsit în aproximativ 1 minut, partea dreaptă a creierului dvs. este obișnuită.

Dacă ai nevoie de mai mult de 1 minut pentru a-l găsi, partea dreaptă a creierului tău este lentă.

Vedeți fata rotind în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic?

rotating girl illusion

Dacă o vezi pe fată rotindu-se în sensul acelor de ceasornic, atunci folosești momentan emisfera dreaptă a creierului tău și invers.

Emisfera dreaptă reprezintă oameni cu fler artistic. În schimb, emisfera stângă este legată de raționalism și gândire matematică în general organizată.

Dacă puteți vedea ambele direcții de rotație, este posibil să aveți un nivel IQ foarte ridicat. Deși nu există dovezi în acest sens, oricine poate vedea ambele direcții are cu siguranță un echilibru între gândirea organizată și gândirea mai haotică, creativă.