Ce vezi prima dată în această fotografie? Test de personalitate.

17 aug. 2019
Ce vezi prima dată în această fotografie? Test de personalitate.

Testele de personalitate bazate pe iluziile optice oferite de diverse fotografii sunt de fiecare dată extrem de interesante și incitante. Astăzi vă propun o variantă foarte interesantă, care vă poate dezvălui trăsături de caracter ale dumneavoastră pe care nu le știați. Sau dacă doriți să aflați informații noi despre un prieten, de asemenea îl puteți întreba ce vede prima dată în această minunată fotografie, expusă de powerfulmind.co.

Sper ca răspunsul să nu fie nimic, ci unul concludent, adică vedeți crocodilul sau barca mai întâi?

Crocodilul

Dacă ai văzut prima dată crocodilul, înseamnă că ești o persoană căreia nu-i place să-și asume riscuri, ci preferă să meargă la sigur, fără să intre prea mult în detalii. Vezi poza mare, în ansamblul ei și nu vrei să te implici deloc în profunzimi, pentru că îți place să fii liniștit, cu viața ta relaxată.

Ești genul de persoană precaută, care evită să se arunce. Mai bine nu testează experiențe noi decât să existe posibilitatea ca aceasta să nu fie pe placul tău. Ceea ce știi deja, este cea mai bună variantă pentru tine.

Totuși dacă vezi imediat crocodilul este foarte posibil să treci printr-o perioadă neplăcută a vieții, adică să fii nemulțumit de ceea ce ai, iar dispoziția ta să nu fie cea mai bună. Te concentrezi cam mult pe negativ momentan, așa că este bine să te detașezi puțin și să vezi partea bună a lucrurilor.

Barca

Dacă ai văzut prima dată barca, înseamnă că ești o persoană foarte creativă, care este mereu atentă la detalii, pe care le analizează cu multă minuțiozitate. Îți cam scapă, însă privirea de ansamblu, ceea ce nu este deloc bine. Dacă ai un proiect important, ai tendință să rămâi agățat într-o parte a lui și să uiți de restul.

Ca să rezolvi problemele trebuie să fii orientat atât spre detalii, dar și spre poza generală, pentru a nu rata lucrurile care contează. Barca o văd mult mai puțin oameni raportat la crocodil, ceea ce înseamnă că ai în tine acea parte de unicitate, mult mai accentuată decât marea masă. De asemenea ești foarte inovant și orientat spre zona de dezvoltare.