Ce zodie este maestră în înșelat. Acești nativi calcă strâmb cu tine de mână

04 sept. 2019
Ce zodie este maestră în înșelat. Acești nativi calcă strâmb cu tine de mână

Cu toții ne dorim o persoană fidelă lângă noi, dar de multe ori ne alegem o persoană total nepotrivită. Deși se întâmplă ca partenerul să calce strâmb, unele zodii fac asta fără a avea un motiv anume.

Este și cazul a trei nativi care sunt experți în asta!

Balanţa

Loialitatea unei Balanţe depinde de stabilitatea din relație. Nativii din această zodie sunt mereu în căutarea unui echilibru și nu se vor opri până vor găsi partenerul perfect.

Dacă au alături persoane pe care le consideră mai puţin atrăgătoare sau neinteresante, este clar, te va înșela fără să țină cont de nimic sau îți va spune ADIO! Teoria se aplică mai ales în cazul bărbaților balanță, aceștia tind să aibă mai mult de o amantă.

Săgetătorul

Da, ei sunt maeștrii! Un săgetător te va înșela categoric pentru că el iubește libertatea şi aventura. Mai mult, acești nativi se plictisesc foarte repede de persoana de lângă ei. Trebuie să fii foarte interesant pentru a le captiva atenția.

Totuși, săgetătorii, la o anumită vârstă, după ce s-au potolit, pot fi adevărați familiști.

Peștii

Putem spune că sunt atât de alunecoși încât trăiesc pentru a înşela.

Această zodie este mereu distantă, nu se implică în relații și te-ar putea înșela oricând. Greșești foarte mult atunci când îi critici și nu le acorzi atenție. Se vor duce la prima sau primul care îi va ieși în cale și îi va admira calitățile nenumărate.

Calitățile lor fac totul mai ușor. Sunt sensibili, romantici, pasionali și îndrăzneți, iar asta îi ajută în a cuceri prada mult mai ușor. Nativii sunt foarte indeciși. În momentul în care își vor face o amantă, nu se vor despărți de parteneră sau soție, ci vor continua cu ambele.