Cea mai reticentă zodie la vaccinare. Preferă să rămână șomeri decât să se vaccineze

23 oct. 2021
Cea mai reticentă zodie la vaccinare. Preferă să rămână șomeri decât să se vaccineze

Cea mai reticentă zodie la vaccinare. Românii se află pe ultimul loc în ceea ce privește procentul de persoane vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2. În ultima perioadă, însă numărul celor care au dorit să li se administreze unul dintre cele patru seruri aprobare a crescut. De altfel, ieri au fost peste 120.000 de persoane care au mers în centrele de vaccinare.

Americanii stau mult mai bine decât românii la acest capitol, însă trebuie menționat că acolo au fost luat măsuri destul de dure și sunt multe companii care și-au obligat angajații să se vaccineze sau în caz contrar i-au trimis în șomaj. Același lucru s-a întâmplat și în Italia, unde nu se poate lucra fără certificatul verde.

S-au făcut tot felul de studii pentru a afla profilul celui care nu dorește să se vaccineze. Jurnaliștii de la USR Today au făcut un sondaj pe zodii. Aceștia au chestionat mai mulți americani cu privire la vaccinare și au tras mai multe concluzii, printre care și cine sunt reticenții zodiacului.

Cea mai reticentă zodie la vaccinare

Așadar cea mai greu de convins zodie să se vaccineze sunt Scorpionii. Un procent de 46% dintre nativii americani născuți sub acest semn nu vor sub nici o formă să fie imunizați cu vreun ser anti COVID-19. Mai mult, acesștia spun că preferă mai degrabă să rămână șomeri decât să accepte vaccinul.

Fecioarele ocupă locul 2 în topul reticenței cu 50%. La capătul opus se află Leii, care au acceptat imunizarea în proproție de 70%, urmați de Pești cu 67%.

De precizat că studiul a fost făcut doar pe americani, însă ar fi interesant de aflat cum stau lucrurile și în România din acest punct de vedere, mai ales că cetățenii din țara noastră prezintă un mare interes pentru Horoscop, care este și unul dintre cele mai căutate cuvinte de pe Google indiferent de eveniment.

Informațiile de pe acest site nu se pot prelua decât cu citarea sursei, în caz contrar acceptați să ne achitați suma de 10.000 de euro pentru fiecare articol pe care-l copiați fără să indicați sursa.