CEC Bank te plătește ca dacă îți deschizi acest cont la ei! Toți clienții pot face acest lucru. Este foarte simplu și avantajos

de:
07 apr. 2023
CEC Bank te plătește ca dacă îți deschizi acest cont la ei! Toți clienții pot face acest lucru. Este foarte simplu și avantajos

CEC Bank oferă bani clienților care vor să facă acest lucru. Bonus, familia lor est în siguranță și de asemenea, banii se adună fără ca măcar să ne dăm seama cum trece timpul. 

Vorbim despre oferta CEC Bank prin care clienții pot să își deschidă un depozit în lei. Acolo banii se strâng și devin o rezervă pentru orice fel de întâmplare neprevăzută.

Depozitul poate fi deschis online, fără pare multe bătăi de cap, pe aplicație sau pe site-ul CEC Bank. De asemenea, costurile de administrare lunare sunt zero, dacă sunt îndeplinite toate condițiile.

Iar dobânzile sunt destul de generoase. Practic CEC Bank îți dă bani pentru a-ți păstra sumele în depozit. Vorbim de dobânzi de până la 8,70% pentru un depozit în lei deschis online pentru o perioadă de trei ani de zile.

Care sunt însă condițiile? Suma minimă este de 300 de lei, în funcție de depozitul ales. De asemenea, nu se pecep bani dacă depozitul este lichidat înainte de scadență.

Oferta CEC Bank pentru clienții care vor să pună bani deoparte

Există și posibilitatea de prelungire automată, mai transmit reprezentanții băncii pentru clienții intersați de o astfel de oportunitate.

”Cu pachetele de cont curent CEC Bank, aplici 100% online și economisești rapid din CEC app – mobile banking. Ai cont curent, card de debit și Mobile Banking active în câteva minute. Comisionul lunar de administrare este ZERO dacă îndeplinești condițiile de rulaj:

  • suma minimă: 300 de lei la depozitele sub 1 an inclusiv, 1.000 la depozitele pe durată mai mare de 1 an
  • comision retragere: ZERO în ziua scadenței, la ridicarea sumei în numerar.
  • comision penalizator: ZERO dacă lichidezi depozitul înainte de scadență și transferi banii în contul curent. Pentru retrageri în numerar se aplică comisioanele standard
  • poți opta pentru prelungire automată – se vor aplica dobânzile la depozite valabile la momentul prelungirii”, se arată în oferta celor de la CEC Bank România.