Cine este iubita interzisă a ministrului MAE, Bogdan Aurescu? Protejatul lui Klaus Iohannis a divorțat deja de două soții. Informații incendiare ținute la secret

15 mart. 2023
Cine este iubita interzisă a ministrului MAE, Bogdan Aurescu? Protejatul lui Klaus Iohannis a divorțat deja de două soții. Informații incendiare ținute la secret

Cine ar fi zis că Bogdan Aurescu este un adevărat playboy în politica românească? Ministrul Afacerilor Externe are o înfățișare de bărbat serios, profesionist și familist. În realitate, acesta are o viață conjugală foarte zbuciumată și un trecut amoros demn de o comedie americană cu iz de dramă.

Bogdan Aurescu este omul momentului în PNL, dar în sens negativ. Chiar dacă Rareș Bogdan este cel care a aprins fitilul scandalului, în realitate sunt foarte mulți lideri liberali care și-ar dori ca actualul ministru MAE să fie demis. Acesta a fost în trecut consilierul prezidențial al președintelui Klaus Iohannis și practic acesta l-a și impus pe funcția pe care o deține.

Bogdan Aurescu a fost apropiat și de Adrian Năstase, atunci când acesta era la putere, dar și de Victor Ponta și chiar de Liviu Dragnea. Acesta are o reputație foarte bună din punct de vedere profesional, dar i se reproșează mult conduita arogantă.

Cine este iubita interzisă a ministrului MAE, Bogdan Aurescu

După ce România a ratat intrarea în spațiul Schengen, foarte mulți liberali s-au revoltat împotriva lui Aurescu, care n-ar fi gestionat corect situația, dar au făcut-o mereu în spatele ușilor închis. Acum Rareș Bogdan a aruncat totul în aer și l-a forțat pe ministrul MAE să ia parte la un circ al declarațiilor. Ambii politicieni s-au jignit spunând că se comportă ca propagandiștii ruși.

Despre situația conflictuală dintre Bogdan Aurescu și Rareș Bogdan, care este vocea mai multor liberali se pare, se va discuta în ședința BPN a PNL peste două săptămâni.

Între timp, apar informații fierbinți despre ministrul MAE, care a divorțat deja de două ori și care ar avea în prezent o iubită interzisă, mai tânără decât el cu 20 de ani și care ar lucra pentru PNL. Menționăm că Bogdan Aurescu are 49 de ani.

Prima lui soție a fost tot o subalternă a lui, Catrinel Brumar, care în 2012 era agent guvernamental al Romaniei la CEDO. Căsnicia nu a durat prea mult și a apărut separarea pentru că Aurescu s-a îndrăgostit de o altă angajată din cadrul MAE, Garofița P. cu care are și un copil. Se pare că de aceasta ar fi divorțat pentru tânăra cu care este acum și care i-ar fi cumva tot subalternă.

Protejalul lui Klaus Iohannis este așadar plin de surprize.